Minden kiszivárgott a Nexus 5-ről

Tech Hírek   |   2013.10.14 - 04:44   |   Írta: H.A   |   777

LG-Nexus-5-D820-FCC-full 

Egy hét perces, igen részletes videó szivárgott ki a Google következő telefonjáról, a Nexus 5-ről. A kristálytiszta felvételeket október 9-én vették fel, feltehetően egy prototípusról.

 http://youtu.be/2ksOJl0PDDg

A videón először a hardveren megy végig a tesztelő, majd a képernyő unlockolását mutatja be. A teszt alatt belép a Beállítások menüpontba, megmutatja a legfőbb jellemzőket. Mivel valószínűleg régebbi prototípusról van szó, ezért itt még Key Lime Pie szerepet, mint operációs rendszer, de a Google már szeptemberben bejelentette, hogy KitKat lesz az új Android neve.

A tesztelő végigmegy az alkalmazásokon is, láthatjuk a Chrome-ot, YouTube-ot, a kamera működését, a naptárat, a Google Earth-t és a Play Store-t.

A Google valószínűleg kedden mutatja be a Nexus 5-öt. Az elmúlt hetekben majdnem minden kiderült a mobilról. A kijelzője 5 hüvelykes full HD lesz, benne pedig 2,3 GHz-es Snapdragon 800 processzor, 2 gigabájt RAM, 8 megapixeles hátulsó és 1,3 megapixeles elülső kamera, 2300 mAh akkumulátor várható. A mobil ára 299 dollár lesz.

A cikk forrása: www.index.hu/tech


Kommentek megjelenítése