A Beautiful Weather szép, de nem túl okos program

Tech Hírek   |   2013.06.26 - 21:33   |   Írta: H.A   |   377

mzl.lkrvcvsg.800x500-75

Az időjárás alkalmazásokból vizet lehet rekeszteni, és hogy mégis kitűnjön némelyik, extra funkciókkal és/vagy épp egy nagyon szép felülettel látják el.

A Beautiful Weather most startolt ebben a versenyben, és leginkább az iPhoneon is felkapott Yahoo weather megjelenésére hajaz, amit a Flickr-ről szedett képekkel lát el az adott városnak megfelelően.

A 12 órás előrejelzés mellett a szélsebességet és az eső lehetőségét is leolvashatjuk, és akár 12 helyzetet is belőhetünk amik között a trackpaddal is kényelmesen navigálhatunk.

Habár a program funkcióinak nagy része itt véget is ér, és igen, például több napos előrejelzés sincs még, vagyis a szépségén kívül más előny még nem hozható fel. Persze ez még biztosan változni fog, de addig még nem ajánlom megvásárolni. A 2 dolláros ár nem sok, de ennyi pénzért ott van például a Weather Dock ami sokkal több funkciót ad, vagy éppen a Clear Day sem sokkal drágább, és az ő programjuk is legalább ennyire szép.

Ha nem akarunk pénzt kiadni de szeretnénk egy kicsit több funkciót a gyári widgetnél, érdemes még megnézni a Meteo nevű nyílt forráskódú alkalmazást, amivel a menüsorra is elhejezhetjük az előrejelzést.


Kommentek megjelenítése