Néhány dolog a WWDC mellett amit kipróbálhatunk San Franciscoban

Tech Hírek   |   2013.06.08 - 14:08   |   Írta: H.A   |   938

 

wwdc132

A CultofMac figyelmes, és gondol azokra akik már San Franciscoban várják hogy elkezdődjön a WWDC. Hogy addig se unatkozzanak, összeszedtek néhány dolgot amit érdemes kipróbálni ha arra járunk, a konferenciától függetlenül is.

 

Béreljünk egy Segwayt

 wozniak-segway-e1338998454136

Wozniak, az Apple társ alapítója, nagyon szereti ezeket az álló motorokat. Szóval nincs is stílusosabb módja bejárni a várost mint bérelni az Electric Tour Companytól egy Segwayt.

 

Apple alkalmazottak testközelből.

 DSC 5160

Az Inside Apple szerint legnagyobb eséllyel a W Hotel bárban találkozhatunk munkaidőn kívüli alkalmazottakkal. Érdemes figyelni hátha előkerül egy két prototípus :)

 

Játékos tudomány az Exploratoriumban

 explor2

Az Exploratorium egy olyan állandó kiállítás mint nálunk a Csodák Palotája, viszont jóval nagyobb területen és látványosabb eszközökkel. Akár családi programként is ajánlott, de havi egyszer tartanak komolyabb tudományos előadásokat kizárólag felnőtteknek is.

 

Tekintsük meg az Apple szülőgarázsát

 house

Ha igazán nagy fanatikusok vagyunk, San Franciscotól nem messze, Los Altosban meg lehet nézni Jobs szüleinek a házát. 75-ben Wozniakkal  ebben a garázsban szerelték össze az első 50 Apple gépet.

 

Almás fagyizó

 550713-e1338998948505

A Cupertinoi campustól nem messze, a Palo Alto Apple Store mellett található Michael fagyizója, ami gyakori első randi pontja az Apple centrikus pároknak.

 

Irány az anyahajó

 3882960811 04c295a674 z

Az Apple Company Store a legnagyobb bolt ahol sokféle almás termék és ajándéktárgy közül válogathatunk. 

 

Apple alkalmazottak testközelből - máshol

 bjs-tukwila

A W Hotelen kívül a BJ's étteremben is sok Apple fejlesztővel futhatunk össze. Annyira a törzshelyükké vált hogy a hírek szerint külön biztonsági ügynököket béreltek fel akik átlagembernek öltözve arra figyelnek nehogy céges titkok kerüljenek ki a helyi beszélgetésekből. Ezenkívül itt nagyon furcsán néznek az emberre ha Androidos vagy Windowsos eszközzel ül be, erre is érdemes figyelni.

 

Nézzük meg az új campus helyét

 new-carousel-apple-spaceship-campus

Hamarosan megkezdődhet az új Apple campus építése, szóval érdemes figyelni mi történik a Pruneridge Ave környékén. Jelenleg a HP régi zord épületei foglalják itt a helyet, de a munkálatokat ezek lerombolásával indítják, vagyis nem sokáig lehet ebben az állapotban megtekinteni

MentésMentés


Kommentek megjelenítése