Színesedhet az iPhone idén?

Tech Hírek   |   2013.05.07 - 22:35   |   Írta: H.A   |   1234

new-iphone-family

A pletykák évről évre felmerülnek minden iPhone bejelentés előtt az "olcsó" iPhoneról, más kijelzőméretól, mégis, ha azt nézzük hogy tavalyig a 3,5 colos kijelző bőven elég volt, várhatóan idén sem kell óriási váltásra számítani. Pedig van aki szerint több méret is érkezik, mégpedig az Apple volt reklámszervezési igazgatója, Ken Segall állítja. Azért ilyenkor érdemes elgondolkozni hogy mik a lehetőségek.

Azt Segall is elismeri hogy olcsó iPhonera semmiképp sem számíthatunk, de szerinte idén bővíthet az Apple a készülék kijelzőméret választékán, sőt a színvilágán is. 

Ez utóbbi elképzelhetőbb, mivel mostanában sokakban felmerült hogy az iPodok sokszínűsége kezd letűnni, valamint ha valóban a flat design felé tartanak szoftveresen, akkor a színvilágot feltétlenül bővíteniük kell.


A gyártási költségeken az azonos kijelzőméretekkel és külső megjelenéssel eddig nagyot spórolt az Apple, viszont az iPad Mini egy közvetlen példa arra hogy igen is van kereslet az eltérő kijelzőméretre. 


Én személy szerint évek óta abban reménykedek hogy az Apple megalkotja azt amit csak ők tudnának igazán rendesen kivitelezni: az eszközeik közvetlen egymás közti kommunikációját. Például ha valóban piacra dobnak egy Apple órát, ami már önmagában egy innovatív eszköz lehet, úgy lenne igazán izgalmas ha kapcsolatban állna a többi eszközömmel, nem csak mint egy kijelző hanem mint egy távirányító. Ha léteznének ilyen megoldások akkor az iPhone kijelzőmérete már nem is lenne annyira jelentős.


Kommentek megjelenítése