Cut The Rope: Time Travel iOS játék bemutató!

Tech Hírek   |   2013.04.25 - 15:49   |   Írta: H.A   |   1280

Aki még nem tudná annak most elmondom, hogy a Cut The Rope az egyike azoknak az alkalmazásoknak, melyet rengetegen letöltöttek az App Store-ból és a készítők elég nagy hírnévre tettek szert a kis karakterjüknek köszönhetően: Om Nom-nak. A sorozat legújabb megtestesülése a Cut The Rope: Time Travel névre hallgat, mely elérhető az App Store-ban iPhone és HD-ben az iPad készülékeinkre.

Amint a címből is megtudhatjuk a játék egy kis időutazásra küldi Om Nom-ot tele őrült időszakokkal és a legnagyobb innováció a játékban, hogy egy cukorka helyett most kettőt kell adjunk Om-nak, de úgy, hogy a fizika alapú rejtvényeket megfejtjük. Om Nom-hoz csatlakozott egy időszak-specifikus barát is persze minden szinten, akit szintén meg kell etetnünk cukorkával és minden időszak új dolgokat kínál mint pl: láncokat, melyeket a meghatározott módon kell elvágnunk illetve egy idő-fagyasztós eszköz is a segítségünkre lesz.

Az egyik varázsa a Cut The Rope-nak, hogy mindig is laza volt és egész könnyű, de ezeket a rejtvényeket egész nehéznek találtam, szóval ne lepődjetek meg, ha ez nem lesz olyan könnyű, mint az eddigi Cut The Rope pályák. Ami még érdekes, hogy az első Cut The Rope az a Chillingo által lett kiadva, de a mostani a ZeptoLab által, hisz felmondták a partnerséget és egyedül tették közzé ezt a játékot, de ez szerencsére semmit nem befolyásol a játékmenetben az maradt a régi.

Eltekintve a játék kiadói státuszátol a Cut The Rope: Time Travel is egy remek alkotás, melyben rengeteg új szintet fedezhetünk fel. A ZeptoLab megduplázta a puzzle alapú játékot és összerakott egy egész jót a Cut The Rope fan-oknak. Az iPhone verzió elérhető 0.99$-ért, míg az iPad-es HD változat 2.99$-ba kerül.

 http://www.youtube.com/watch?v=YLnd3go7E_I 


Kommentek megjelenítése