A szakemberek szerint a Galaxy lesz az egyszerűség mintapéldánya

Tech Hírek   |   2013.04.10 - 19:00   |   Írta: viktorm   |   647

Amikor az okostelefon felhasználók kézhez veszik új telefonjukat, először megkeresik rajta a legegyszerűbb alkalmazásokat. Minél egyszerűbb megtanulni egy telefon használatát, annál több zöldfülű csatlakozik az okostelefont használók köréhez. A puritánságban jelenleg az Apple iPhone jár élen. Gyakran úgy is nevezik, „a tyúkeszűek okostelefonja”, egyszerű kezelőfelülete miatt, és azért, mert minden egyes alkalmazás külön linket kapott.

Onnantól számít az iPhone kimagaslóan egyszerűnek, hogy az Android egyre népszerűbbé vált. Az Android feltörhető volt, ellenben az OS-t bárki könnyen személyre szabta és jobb opciókkal rendelkezett. Az Android telefonok megjelenése óta az iPhone az egyértelmű választás, ha egyszerűen kezelhető okostelefonra van szükségünk, de a Siegel+Gale szerint ez ma már másképp van.

Az elmúlt három-négy évben a Samsung elképesztő eredményeket ért el az okostelefonok piacán. A Galaxy telefonok a legjobban elérhető, legnagyobb tudású Android telefonokká váltak. Ezek a legfejlettebb és legnehezebben kiismerhető verziói az iPhone-nak. A legfrissebb felmérések szerint azonban a felhasználók az Android applikációkat egyre egyszerűbben kezelhetőnek ítélik meg. A gyors fájlküldés és az instant fotómegosztás lehetősége szintén a Samsung sikerét igazolják vissza.

Annak ellenére, hogy a Galaxy az iPhone méltó ellenfele, érdemes megjegyezni, hogy az Apple-t a Samsung-nál egyszerűbben kezelhetőnek ítélték meg. Itt amúgy a Google kapta az első helyet. A Siegel+Gale szerint a Galaxy-nak jó esélye van rá, hogy megelőzze az iPhone-t a világ legjobb okostelefonjainak versenyében.


Kommentek megjelenítése