Játékbemutató: Legend of Grimrock

Tech Hírek   |   2012.12.29 - 10:52   |   Írta: H.A   |   993

 

Legend-of-Grimrock-Content

 

Most kivételesen egy Mac-re készült játékot szeretnék bemutatni.

Habár az iOS App Storeban folyamatos leárazások vannak, az OS X-en sajnos elég szegényes még mindig a gyári App Store. De semmi gond, mert amióta van Steam azóta elfelejthetjük hogy a Mac nem játékra van. Habár tény, hogy a karácsonyi leárazásoknak csak egy töredéke érhető el Mac-en is, viszont a Legend of Grimrock épp nem sokkal az ünnepek előtt lett Mac kompatibilis, szóval le is csaptam rá.

Legend of Grimrock screenshot 03.jpg

Biztos vagyok benne hogy az átlagos és fiatalabb játékosok nem tudják annyira élvezni, mivel a mai színvonalnál jóval nehezebb fejtőrök vannak a játékban és sokkal több taktikai tervezést igényel néhol.

A játék eleve a 90-es évek eleji kettő, kettő és fél dimenziós szerepjátékokon alapszik, habár a grafika teljesen modern, mégis csak négyzetrács szerűen mozoghatunk és fordulhatunk a végtelennek tűnő Grimrock hegy labirintusában.

Habár sok kritika érte a játékot hogy egy idő után túl sablonosak a pályák. De ne felejtsük el hogy egy Indie csapattól származik, kis költségvetésen, és az egész játék kevesebb mint egy giga, szóval egy nagyon hangulatos egyszeri történetként kell rá tekinteni.

 

Az akció még mindig tart, szóval Steamről féláron le lehet tölteni:

http://store.steampowered.com/app/207170/

 

legend-of-grimrock-monster


Kommentek megjelenítése