AT&T iPhone hivatalos és végleges függetlenítése.

Tech Hírek   |   2012.11.06 - 15:01   |   Írta: H.A   |   2356

 

Remélem néhány ember hasznát veszi majd a lenti cikknek. Gondolom azt sokan tudják, hogy az amerikai AT&T szolgáltató jópár évig kizárólagosságot élvezett az Apple-nél. Magyarországra rengeteg készülék érkezett be szürke importból, amik nagy része valamilyen nem legális módon függetlenítve lett, UltraSn0w, vagy Gevey SIM-el. Miután lejárt az AT&T-vel kötött szerződése az Apple-nek elkezdték az USA-ban más szolgáltatónál is árulni az iPhone-t,  innentől kezdve elkezdődött a független készülékek árusítása az amerikai Apple Store-ban is. Az Apple létrehozott egy központi telefonszámot amit, ha felhívunk az AT&T ingyen függetlenítette a lejárt szerződésű iPhone készülékeket. Ez mind nagyon szépnek és jónak hangzik, de ha valaki nem rendelkezeik elegendő angol nyelvtudással akkor szinte lehetetlen telefonon keresztül elintézni, hogy az AT&T levegye a szolgáltató zárat a készülékről. Van azonban néhány alternatív megoldás ami ugyan nem ingyenes (99$), de egyszer és mindenkorra véglegesen függetleníti a készüléked. A függetlenített készülékek teljesen hivatalos úton az Apple rendszerében is függetlenek lesznek, tehát innentől kezdve bármilyen szolgáltató SIM kártyáját elfogadják majd és  nyugodtan frissíthetők lesznek. Ha szeretnéd megvásárolni a függetlenítést itt megteheted: www.cutyoursim.com

Ui: Természetesen a függetlenítés más szolgáltatókkal is működhet. Mi egy AT&T függő iPhone 5S-en próbáltuk és valóban műkött a dolog, a megrendeléstől számított harmadik napon jött az email, hogy csatlakoztassuk a telefont az iTunes-hoz ami függetleníti azt. Ezután mi le ellenőriztük az Apple hivatalos szervízében, és ott is megjelenik a függetlenítés, így aki nem sokallja a 100 dolcsit, annak itt egy alternatív megoldás a végleges iPhone függetlenítésre.

Ha nincsen bank kártyád, vagy más okok miatt nem tudod megoldani a függetlenítést, keress minket telefonon vagy írj nekünk emailt és mi segítünk.

 

MentésMentés


Kommentek megjelenítése