Netflix frissítés érkezett iOS-re

Alkalmazások - Játékok   |   2016.02.25 - 09:15   |   Írta: Máté Gergő   |   1655
25. feb Netflix frissítés érkezett iOS-re

Elérkezett a 8.0-ás verzió ideje.

Hasznos funkciók

A Netflix frissítette az iOS applikációt, így az új 8.0-ás verzióban már auto-play és 3D Touch támogatást kapnak az iPhone felhasználók, valamint az iPad Pro kijelzőre is optimalizálták az alkalmazást. Elsőként a Netflix, egy úgynevezett, "post-play" élményt adott az iPhone tulajdonosoknak. Ez az a képernyő, amit akkor látunk, ha befejeztünk egy filmet (vagy egy TV sorozat megtekintését) és felajánlásokat kapunk a következő műsor kiválasztására. Az auto-play módban egy sorozat automatikusan a következő részre ugrik.

Bővített lehetőségek

Ezenfelül a program mostantól támogatja a 3D Touch technológiát (tehát a "peek and pop"-ot). Amikor a Netflix kínálatát böngésszük a 3D Touch-ot alkalmazva egy gyors betekintést kapunk egy adott TV sorozat vagy film leírásába, lejátszhatjuk a tartalmat, még több leírást kaphatunk, hozzáadhatjuk a listánkhoz, eltávolíthatjuk a listánkról, vagy akár meg is oszthatjuk. Sajnos az applikáció ikonja még nem képes a 3D Touch kezelésére az új frissítéssel. Pedig nagyon hasznos lenne, ha egy 3D Touch gyors feladattal akár a kedvenc TV sorozatunk lejátszását is azonnal elérhetnénk.

A Netflix applikáció új verziója optimalizálva lett a 12.9 hüvelykes iPad Pro készülékekre, így a megfelelő felbontásban használhatjuk.

Az alkalmazás letölthető az App Store-ról.

Forrás: 9to5mac.com


Kommentek megjelenítése