Íme, az első videók az újdonságokról testközelből!

Tesztek   |   2016.03.23 - 12:00   |   Írta: Pausch Rita   |   4393
23. márc Íme, az első videók az újdonságokról testközelből!

A iMore főszerkesztője, Rene Ritchie, már rá is tette mohó kis mancsait az új iPhone SE-re és a 9,7 colos iPad Prora. Szerencsénkre ezt az élményt mindenkivel megosztotta.

Az első videóban egy rozé arany iPhone SE „kicsomagolását” láthatjátok. Rene megmutatja, hogy mit találni a dobozában és egy szép minőségű videón egészen olyan közelségbe kerül a készülék, mintha magunk is kézbe vehetnénk. Láthatjuk, hogy a bekapcsoló gomb az SE modellen újra ott kapott helyet, ahol a korábbi iPhone-oknál megszokhattuk, vagyis a tetején.

Mivel Ritchie a videóban odapakolja mellé a korábbi iPhone arzenált, láthatjuk a méretkülönbségeket az iPhone 6s és az iPhone 6 Plus-hoz képest, illetve szemet szúr, hogy tényleg mekkora a hasonlóság az iPhone 5s készülékkel…

 

A másik újdonságot, a 9,7 colos iPad Prot, is megnézhetjük, ugyanis a következő videó főszereplője egy aranyszínű darab. Doboz, adapter, kábel és a készülék. Ritchie az összehasonlíthatóság kedvéért itt is mellé rakja az iPad Air 2-t és a 12,9 colos iPad Prot, valamint csatlakoztatja a Smart Billentyűzethez, és az Apple Pencilek is előkerülnek.

Ebben a videóban Rene kicsit ironikusan meg is jegyzi, hogy a 9,7 colos iPad Prot simán összekeverhetnénk az iPad Air 2-vel, ha nem nézzük az olyan apró részleteket, mint például a hangszóró nyílások.

 

A videót ajánljuk angolul nem, vagy nem jól beszélő olvasóink figyelmébe is, mert a képek elég egyértelműen magukért beszélnek.

Forrás: iMore

 

Kapcsolódó cikk:  Eltűnt 2 GB RAM a kisebb iPad Próból

Rosszabbul muzsikál az A9X a 9,7 inches iPad Pro-ban


Kommentek megjelenítése