Alexander Wang és az Apple

Apple Hírek   |   2016.06.07 - 16:09   |   Írta: B.Balázs   |   1902
07. jún Alexander Wang és az Apple

Avagy az “Apple Music Fashion” megszületése

Az Apple régóta igyekszik egymás közelébe hozni a divatot és a technológiát, melynek első nagyobb lépése az Apple Watch megjelenése volt. Ahogy a Vouge arról hírt adott, a mai napon megtették a második lépést az ügy érdekében, és leszerződtek a divatmogul Alexander Wanggal. A megállapodás alapján, Wang három csatornát indít az Apple Music-on, Chill, Hype és Vibe néven, melyek már elérhetőek az összes Apple Music előfizető számára Mac, iOS és Android platformon is.

Wang a csatornákat saját maga válogatta és elmondása szerint, különféle élethelyzetekhez igyekezett kreálni őket. A Chill playlistet éjszaka vagy — ahogy a divatguru mondta — kibontakozáshoz ajánlja a legjobban. Többek között olyan művészek zenéjét találhatjuk meg benne, mint Rihanna, Drake és Juicy J.  A Hype pontosan ez előző ellentéte, egy igazi energiabomba, olyan művészek közreműködésével, mint Diplo, Lil’ Jon és M.I.A. A Vibe pedig valahol a kettő között helyezkedik el, energiával tele, de mégis lágyan, baráti beszélgetésekhez, egy ital mellett, A$AP Rocky, Rich Homie Quan és Meek Mill előadásában. 

Akit érdekelnek a nagyjából egy óra hosszúságú és 15-20 zenét tartalmazó lejátszási listák, melyeket a divatmogul folyamatosan frissít majd, az ITT megtalálhatja őket.

Forrás: Vouge




Kommentek megjelenítése