Öt új hivatalos Apple Watch videó érkezett

Tippek és trükkök   |   2019.03.26 - 08:30   |   Írta: SzavaRicsi   |   2390
26. márc Öt új hivatalos Apple Watch videó érkezett

Az Apple a minap öt új tájékoztató videót töltött fel a hivatalos YouTube csatornájára az új Apple Watch-ról.

Az egyenként átlagosan közel fél perces videók egyszerű Watch-os műveleteket illusztrálnak, amelyek azoknak jöhetnek jól, akik idén vásároltak először almás okosórát.

Az első videó az óraszíj kicserélésében nyújt segédkezet. Megmutatja, hogy pontosan hol találhatók azok a gombok, amelyekkel kioldható és levehető a szíj az óra két oldalán, és figyelmzetet, hogy várjuk meg a „kattanást”, hiszen csak ekkor van igazán a helyén az újonnan feltett szíj.

 

 

A második videó azt mutatja be, hogy hogyan használjuk Siri-t. Ennek két módja is van. Az egyik, hogy a szánk elé emeljük az okosórát, amit a Watch érzékel, és Siri automatikusan hallgatni kezdi a parancsunk. A másik metódus, hogy hosszan lenyomva tartjuk a digitális koronát, így előcsalogatva Sirit a kijelzőre.

 

 

A harmadik videó megmutatja, hogy hogyan állítsunk be egy célt a futásos edzésünkhöz. Ezt az Edzés alkalmazáson belül, valamelyik futás kiválasztásával tehetjük meg. Ezen belül több lehetőségünk is lesz, hiszen nem csak időbeli, de felhasznált energiabeli és teljesítménybeli célt is kitűzhetünk az órán belül.

 

 

A következő videó azt demonstrálja, hogyan tekinthetjük meg a korábbi edzéseink eredményeit. Ezeket a tevékenységek alkalmazásban érjük el, de ezúttal nem a Wach-on, hanem az iPhone-unkon! A mobilos Tevékenység alkalmazáson belül a korábbi tevékenységek menüjére kell mennünk.

 

 

Az utolsó videó pedig azt mutatja be, hogy hogyan változtassug meg a mozgáshoz megadott célünk. Az egyetlen teendőnk, hogy a Watch Tevékenység alkalmazásában erősebbet kell nyomnunk a kijelzőre, és itt már meg is találjuk az opciót, amellyel változtathatunk a kitűzött célon.

 

 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése