PUZOO tokokat, fóliákat és külső akkumulátorokat teszteltünk! [Videó]

Tesztek   |   2017.11.15 - 11:25   |   Írta: ARPII   |   2602
15. nov PUZOO tokokat, fóliákat és külső akkumulátorokat teszteltünk! [Videó]

A HasználtAlma Webshopjától kaptunk egy tucatnyi szebbnél szebb PUZOO terméket, amiket egy videó keretein belül le is teszteltünk nektek.

A napokban feltűnt néhány új termék az AlmaShop.hu weboldalán: tokok, fóliák és hordozható akkumulátorok! Mi a különlegességük? Gyönyörűen elkészített kutya mintás kiegészítők mosolyognak ránk, minden egyes alkalommal amikor az iPhonejainkra pillantunk, ezen felül minőségi és divatos termékeket kaphatunk a pénzünkért.

 

 

Persze nem csak blökiket találhatunk az újdonságok között, ugyanis azokra is gondoltak, akik nem olyan nagy állatbarátok és inkább valami trendi kiegészítőre vágynának. Természetesen, hogy erről ti magatok is meggyőződhessetek, leteszteltük mindet a saját készülékeinken és elmondtuk tapasztalatainkat, benyomásainkat róluk. Egyes termékek kinézete elkápráztatott, míg a külső akkumulátorok teljesítménye teljességgel meglepett minket. Vessetek az új kínálatra egy pillantást és ha valami megtetszett, garantáltan nem fogjátok megbánni, ha a kosárba tesztek egyet. Hangulatuk, valamint ötletességük miatt remek ajándékötletek is lehetnek, akár karácsonyra is. Kutyaimádók előnyben!

Ha tetszett a videó, mindenképpen látogassatok el a HasználtAlma Webshopjára, nézzetek körbe és ha felkeltette valami az érdeklődéseteket, nyugodtan rendeljetek párat magatoknak és családtagjaitoknak is. Ha esetleg kérdés merült volna fel bennetek, vagy valamire nem tértünk volna ki és kíváncsiak lennétek rá, ne habozzatok megkérdezni kommentben! Hamarosan még több termékbemutató várható, itt nálunk, a HasználtAlmán!

Forrás: iDon't Care

 

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése