Miért jók az állványok az Apple eszközökhöz?

Tesztek   |   2017.01.28 - 14:02   |   Írta: H.A   |   6048
28. jan Miért jók az állványok az Apple eszközökhöz?

A címben foglalt fogós kérdésre kerestem a választ és szerintem meg is találtam.

Talán rajtam kívül is akad, akinek nem világos, hogy mire jók az állványok és tartók. Ezen cikk terve előtt e sorok írójának még fogalma sem volt róla, és őszintén… Nem is foglalkozott vele. Ám lehet, hogy pont ettől lesz érdekes a dolog, hogy valakit, akit ennyire nem érdekelt ez a kérdés, mennyire meggyőzött az, hogy eltölthetett egy hetet ezekkel a cuccokkal. Közben persze a szerkesztőség többi tagja is beléjük szeretett 

A megérkezett tartókat egyenként kicsomagoltuk. Az Xprótól megszokott minőség és igényesség továbbra is nagyon tetszett mindenkinek. Valahogy azt az Apple-életérzést hozza az egyszerű, letisztult, de mégis minőségi kivitel. Az igényes csomagolás pedig minden esetben hozzáad egy termékhez. Bármit veszünk, jó érzés kicsomagolni, az Xprotector termékeknél ez pedig hatványozottan ilyen.

A magas MacBook állvány például a dobozon belül egy bársony zsákban érkezett. A MacBook Air és Pro tartóhoz volt egy extra gumi a dobozban. Ezek mind apróságok, de egyben jelek is arra, hogy nem valami bóvlival van dolgunk.

Egyébként, ha már a Macbook Air és Pro tartónál vagyunk, rendkívül jó szolgálatot tesz a Cinema Display mellett, töltéskor. A kábelt gyönyörűen el lehet vezetni. De persze egy tévéhez csatlakoztatva is nagyjából pont ennyire jó megoldás lehet. Arról nem is beszélve, hogy a noteszgép egyszerűen jól mutat benne.

Valahogy a fém és a fa meglepően jó kombináció együtt. Ráadásul így egyetlen papírhalom vagy reklámújság hegy sem nyelheti el a gépet, amit aztán fél óráig keresünk emiatt. Ha tartó van, akkor van egy fix helye is és ez sem utolsó szempont. Az iMac állvány, amellett, hogy szintén elég jól mutat az asztalom, alá simán be lehet tolni használat után a Magic Keyboardot.

Az iPad tartó remek szolgálatot tett olvasásnál, de szerkesztőnk szerint a konyhában főzés közben sem lehet utolsó. Sirivel együttműködve még csak hozzá sem feltétlen kell érni a géphez, amit előtte hol ide tettünk, hol oda a munkálatok közben. Előfordult már, hogy egy helységben (pl. otthon) elhagytátok a telefont és mivel rezgőn volt, sehol sem találtátok? Na, egy telefontartó ettől megkímélhet, de munkában az asztalon is jó szolgálatot tehet. Egyébként is elég menő.

Szinte mindegyik állvány és tartó két színben kapható, világos bambusz és sötét dió színben. A helytől és a körülményektől függően mindkettő remekül mutat környezetében, és az Xprotector logó is diszkrét, de nívós.

Ezek a termékek minket teljesen meggyőztek és nem is tudjuk a szerkesztőségben eddig hogyan léteztünk nélkülük. Amellett, hogy jól mutatnak, segítenek abban is, hogy rendet tarthassunk magunk körül és bizonyos helyzetekben igen praktikusak. Rossz hír az Xprónak, köszönjük a termékeket, tuti nem adjuk vissza őket, mert nagyon a szívünkhöz nőttek!


Kommentek megjelenítése