Hivatalos: Office 365 programok a Mac App Store-ban

Tech Hírek   |   2019.01.25 - 10:05   |   Írta: B.Csabi   |   4170
25. jan Hivatalos: Office 365 programok a Mac App Store-ban

Microsoft Office 365 appok most először elérhetőek Mac-en.

A mai naptól fogva elérhetőek az Office 365 programjai, amelyek egy kattintással letölthetőek a Mac App Store-ból. A Store-ban elérhető a Microsoft Word, Outlook, PowerPoint, Excel és OneNote program, mind-mind Mac felhasználók igényeinek megfelelően fejlesztve.

A programok úgy lettek tervezve, hogy támogassák mindazokat a funkciókat, amelyek egyediek az Apple gépein, ilyen például a Sötét mód (Dark Mode), a Continuity Camera macOS-en, Touch Bar a MacBook Pro-n, vagy a piacvezető Trackpad.

Minden alkalmazott szeretne hozzáférni a legjobb eszközökhöz és alkalmazásokhoz. Az Office 365 mostantól az Apple Business Manager segítségével könnyen szétosztható lesz a munkavállalók között. Ez egy központi irányítópult, ahonnan az IT-s könnyedén tudja telepíteni a programokat az alkalmazottak eszközeire, és ez máris gyorsabb elérést biztosít számukra.

Az Office 365 letöltése után 1 hónapig ingyenes, viszont utána elő kell fizetni, hogy használhassuk.

Jelenleg 2 csomag van:

  1. Office 365 Személyes: Ezt a csomagot 1 személy használhatja, bármely Apple eszközén. Ára 69.99 dollár évente, ami körülbelül 20.000 Ft/év.
  2. Office 365 Otthoni verzió, de nevezhetnénk akár családi verziónak is, mert ezt a csomagot 6 személy használhatja, bármely Apple eszközön. Ára 99.99 dollár évente (körülbelül 30.000 Ft), ami szerintem nagyon baráti ár, de az egyszemélyes csomag is megfizethető áron van, hiszen ha utánaszámolunk, az is mindössze 1666 forint havonta.

A Mac App Store az a hely, ahonnan rengeteg applikációt tudsz letölteni Mac eszközödre. Az utóbbi években újra lett tervezve, csak nemrég nyerte el a mai megjelenését és bőséges szerkesztői tartalmát, annak érdekében, hogy az applikáció keresés még élvezhetőbb legyen a felhasználók számára. A Mac App Store nagyra tartja applikációkat és azok fejlesztőit, ezért a megújulás során létrehozott egy teljesen úgy részt, a Felfedezés lapot, amely lenyűgöző történeteket, mélyinterjúkat, hasznos tippeket, a must-have alkalmazások gyűjteményeit és még sok mást tartalmaz.

Forrás: Applerider

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése