Összecsukható kijelzős mobilt dobna piacra a Motorola

Tech Hírek   |   2019.01.16 - 20:24   |   Írta: H.A   |   8740
16. jan Összecsukható kijelzős mobilt dobna piacra a Motorola

Az új Motorola RAZR ára 1 500 dollár lehet, ami igen borsosnak tűnik.

Ismét a nosztalgiánkat veszi célba egy gyártó

Izgalmas pletykák jelentek meg a Motorola új mobiltelefonjával kapcsolatban. A vállalat 2014 óta a Lenovo tulajdonában van, korábban pedig a Google volt az anyavállalata. A Motorola klasszikus összecsukható mobilja milliók kedvence volt, amíg az okostelefonok megjelenésével fokozatosan le nem cserélték a modernebb készülékekre. Most viszont újból felbukkanhat, mivel a pletykák szerint a Lenovo szeretné visszahozni. A Wall Street Journal szerint a Lenovo egyértelműen a felhasználók érzelmeire és a nosztalgiára szeretne támaszkodni, ezért adják ki az új RAZR nevű készüléket. Egyelőre kevés konkrétumot tudunk, de a The Verge állítása szerint a készülék olyan lesz, mint a Samsung Galaxy F.

Kevés részlet ismert, de ennyi pénzért egy nagyszerű készüléket várunk

Nem biztos, hogy az okostelefon operációs rendszere Android lesz, de eléggé valószínű, hiszen a Lenovo és a Motorola összes jelenlegi készülékén a Google rendszere fut. Ráadásul ez nem is az első eset lenne, hogy egy Android rendszerű készülék jelenik meg a RAZR márkanévvel. A The Wall Street Journal szerint az említett új Motorola okostelefon februárban jelenhet meg a Verizon exkluzív kínálatában.

A specifikáció szintén ismeretlen, de annyit sikerült megtudnunk, hogy a Lenovo 200 000 RAZR okostelefon gyártását tervezi, amelyeket darabonként 1 500 dolláros áron értékesítene. Ennél fogva rendkívül kiemelkedő készüléknek kell lennie, hiszen ez az ár nagyon magas.

Forrás: AppleRider/HasznaltAndroid


Kommentek megjelenítése