A hazai szolgáltatókhoz is jönnek a 2018-as új iPhone-ok

Tech Hírek   |   2018.09.13 - 13:58   |   Írta: L Ferenc   |   4280
13. szept A hazai szolgáltatókhoz is jönnek a 2018-as új iPhone-ok

Természetesen a magyarországi mobil operátorok is felpattannak a hamarosan induló új iPhone-vonatra.

A Magyar Telekom ma délután bejelentette, hogy az Apple legújabb termékeit, az iPhone XS és az iPhone XS Max telefonokat, valamint az Apple Watch Series 4 okosóra értékesítését szeptember 28-án kezdi meg. 

Az ügyfelek az iPhone XS, iPhone XS Max és Apple Watch Series 4 készülékekre szeptember 21-én 0 órától adhatnak le előrendelést a cég honlapján. Az iPhone XR előrendelése a szolgáltatónál október 19-én, értékesítése október 26-án indul.

A Vodafone Magyarország arról számolt be, hogy az iPhone XS, iPhone XS Max és iPhone XR okostelefonok hazai értékesítését a lehető leghamarabb meg szeretné kezdeni. Az érdeklődők az iPhone XS és XS Max modelleket már szeptember 21-én előrendelhetik a Vodafone honlapján, az iPhone XR előrendelése pedig várhatóan október 19-én kezdődik meg.

Az iPhone XS és XS Max modellek értékesítése a Vodafone Magyarországnál szeptember 28-án éjfélkor, az iPhone XR értékesítése pedig október 26-án reggel 8 órakor kezdődik meg.

Az új iPhone XS, iPhone XS Max és iPhone XR okostelefonok természetesen elérhetőek lesznek az EU-ban korlátlan adatforgalmat, belföldi, nemzetközi és roaming hívást és SMS-küldést biztosító Red Infinity+ szolgáltatáscsomaggal, valamint számos egyéb konstrukcióban is. Minden egyéb, az új iPhone modellekre vonatkozó részletről a Vodafone a későbbiekben ad tájékoztatást.

A Telenor egyelőre még nem számolt be az új iPhone-okkal kapcsolatos terveiről.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése