Prince visszatér az Apple Music segítségével!

Tech Hírek   |   2017.02.02 - 18:24   |   Írta: Gergő.H   |   2101
02. feb Prince visszatér az Apple Music segítségével!

Legendás Prince slágerek és albumok várhatók az Apple Music-on és más zene streaming szolgáltatóknál.

Halála előtt 9 hónappal a zenész legenda, Prince az összes számának törlését követelte a Spotify, az Apple Music és egyéb zene streaming szolgáltatóktól. A slágerek törlesé óta a Warner Music Group által kiadott Prince albumok kizárólag a Jay-Z kezei alatt létrejött, Tidalon streamelhetők. Ettől függetlenül a dalok azóta is megvásárolhatók az iTunes-on, illetve hallhatjuk őket a Beats 1 rádión is.

A helyzet azonban most megváltozik. Prince halála óta tárgyalások folynak a jogutóddal arról, hogy a szerzemények visszakerülhessenek az első számú online zenei szolgáltatókhoz is. Hétfőn az amerikai napilap, a New York Post közleményt adott ki arról, hogy Prince Warner Music által kiadott slágerei ismét elérhetőek lesznek a zenei óriásoknál. Többek között olyan világsikerekkel találkozhatunk majd mint a „Purple Rain”, a „When Doves Cry”, vagy a „Let’s Go Crazy”. A szerzemények állítólag február 12-től lesznek elérhetők az online stream szolgáltatóknál, ami éppen egybeesik a Grammy-díjátadó napjával.

A híreket az is alátámaszthatja, hogy az utóbbi egy-két hétben a Spotify reklámjai ellepték a New York-i hirdetőtáblákat, amelyen a Spotify emblémája látható egy lila háttérrel...

Forrás: AppleRider.com

Kapcsolódó cikkek:
Az Apple Music az FC Bayern München hivatalos szponzora lett​
Motivációra van szükséged? Az Apple Music segít! [videó]​
Az Apple Music indulása óta gyorsabban növekszik a Spotify​

 


Kommentek megjelenítése