Akár Te is megvásárolhatod Steve Jobs régi BMW-jét

Tech Hírek   |   2015.08.18 - 14:59   |   Írta: Érci Viktória   |   2509
18. aug Akár Te is megvásárolhatod Steve Jobs régi BMW-jét

Potom 15 000 dollárért.

Steve Jobs utolsó évtizedében az Apple-nél, hírhedten egy rendszámtábla nélküli Mercédesszel cirkált a Szilícium-völgyben.  De mielőtt az SL55 AMG-re váltott, Ő és felesége, Laurence, egy BMW 325i típusú kabrióval furikáztak.  Ez az autó most akár a Tiéd is lehet, immáron harmadik tulajdonosa bocsátja eladásra.

A jármű 1995 és 1996 között állt Jobsék tulajdonában. A Kelley Blue Book 2374 dollárra becsülte az autó árát, de a jelenlegi tulajdonosa, Julius Winegar a kaliforniai Mountain View-ból, azt reméli, hogy az Apple fanok hajlandóak lesznek érte akár 15 000 dollárt is fizetni.

Az Instamotoron olvasható, hogy egy seregnyi újításon esett át a kocsi, kapott premium stereo hangzást, fűthető üléseket, bőr belsőt, és egy USB portot is, hogy az autóban is feltölthesd az iPhone-od, CarPlay azonban, sajnos nincs benne.

Winegar egyébként azt nyilatkozta, hogy nem probléma, ha nincs ennyid készpénzben, Ő részvényeket is szívesen elfogad. Természetesen magas összeget követel az autóért, de csak ennyiért hajlandó érte megválni, és nagyon reméli, hogy egy igazi Steve Jobs rajongóhoz/gyűjtőhöz kerül majd a BMW.

Forrás: cultofmac

Galéria képek


Kommentek megjelenítése