Mi lenne, ha az Apple Watch-od zsebóraként hordanád?

AlmaBlogger   |   2017.03.05 - 17:37   |   Írta: Pausch Rita   |   8043
05. márc Mi lenne, ha az Apple Watch-od zsebóraként hordanád?

A Bucardo Pendulum (Inga) Kollekciója egészen új szemszögbe helyezi, hogy miként is viselheted Apple okosórád.

Ki kötelez, hogy csak és kizárólag a csuklódon viselheted az almás okosórát? Senki! Éppen ezért akár máshol is hordhatod!

A Bucardo, vagy más néven spanyol kőszáli kecske lényegében kihalt, ám a génállományának segítségével sikerült feltámasztani a fajt. Ezért is választotta ez a Palo Altó-i cég a nevet magának. Az elképzelésük újra meghonosítani olyan viseleteket, amiket rég letűnt korokban viseltek. Mint például a sokáig kedvelt láncos-, vagy akár zsebórát!

A cég minőségien kivitelezett láncos és zsebben hordható tokokat árusít Apple Watch-okhoz, így vegyítve a stílusost és a modernt. Az elegánst és a hétköznapit.

Kiegészítőikkel egyaránt szólnak a hölgyekhez és az urakhoz, hiszen mindkét nem számára impozáns, stílusos darabokat kínálnak. Az Apple Watch-ra noha eddig ritkán gondolhattunk ékszerként, vagy elegáns kiegészítőként, immár ez is lehetséges. Persze, csak ha valaki hajlandó lemondani a pulzusmérő funkcióról, hogy nosztalgikus zsebórát csináljon belőle… (Persze nem véglegesen!)

Nemzetközi szállításra is van mód, aminek a díja 20 amerikai dollár, míg az Amerikai Egyesült Államokon belül ingyenesen küldik el a megrendelést. A különféle kiegészítők ára függően a fazontól és a színektől nagyjából 199 és 250 dollár között változik.  Érdemes körülnézni a weboldalon: itt.    

Forrás: Bucardo

Kapcsolódó cikk:
Az Apple Watch Hermès-szíjak nemsokára önállóan is megvásárolhatóak
A világ legdrágább Apple órája
Apple Watch: Komolyodjunk bőrszíjjal



Kommentek megjelenítése