Így kell ripityára törni egy 10 000 dolláros órát!

Tech Hírek   |   2015.06.14 - 20:18   |   Írta: Pausch Rita   |   1089

TechRax elsőként tette fel a videóját a frissen kiszállított Apple Watch Edition kicsomagolásáról. Talán emlékeztek, hiszen még mi is bemutattuk nektek! Azt sajnos nem tudjuk, hogy az óra okozott csalódást neki, vagy csak az eszméletlen zúzásokról híres srác hű önmagához, az azonban bizonyos, hogy a Watch Editionnek immár annyi.  

gold w crush

Ha minden kívánságom így válna valóra, akkor egy elég mázlis csaj lennék. Bár én a kicsomagolás videónál egy turmixgépre tippeltem, TechRax messze felülmúlta nem csak a javaslatom, de önmagát is. Ez a fickó egy igazi tehetség, ha stílusos rongálásról van szó. Most az arany Apple Watch-nak tartogatott egy jól kifundált hirtelen halált.

Legújabb videójában két méretes Neodímium mágnes kerül egymással szembe és egy arany Watch „kerül az útjukban”… TechRax leírja a videó alatt, hogy milyen elképesztő erővel csapódik össze a két mágnes, hogy utána közel 300 kg tapadási erővel ragadjanak egymáshoz. Ennek bizony nem lehet jó vége és nem is lesz.

Még kiszabadítani is alig sikerül a jobb napokat látott órát a mágnesek fogságából. Viszont az arany Watch mellett szóljon, hogy állítólag még tölt a videó végén…

Íme:

http://youtu.be/uiTlQuJbzWw


Kommentek megjelenítése