Már mindenki megnézheti a dilis Apple videót

Tech Hírek   |   2015.06.12 - 14:26   |   Írta: Pausch Rita   |   1454

Az Apple egy vicces videóval nyitotta a WWDC eseményét, de eddig ezt csak azok láthatták, akik ott voltak személyesen, vagy nézték a közvetítést. Mostanra az Apple feltöltötte a YouTube csatornájára ezt a mókás spotot, úgyhogy mindenki megnézheti, akit érdekel.

backstage video

A videó főszereplőjét, David LeGaryt, a „rendezőt”, valójában a humorista-színész, Bill Hader (Saturday Night Live), játssza. A szerep szerint a rendező a WWDC-t megnyitó óriási zenés- kosztümös showját rendezi „David LeGaryként” és végigkísérhetjük, ahogy áthalad a kulisszákon a megnyitó előtti napon, ellenőrizni, hogy minden rendben megy-e. Nem véletlenül lett a spot címe „Backstage” vagyis „Kulisszák mögött”.

http://youtu.be/2QdMcf1TwkY

A videóban persze amolyan Murphy-stílusban, ami elromolhat, az el is romlik, és mindezt úgy teszi, hogy néha ad egy apró fricskát az Apple-nek is. A bizarr kirándulás során összefuthatunk az Angry Birds figuráktól kezdve egy csapat Tim Cook-on át több utalással is különféle közösségi appokra és egyéb alkalmazásokra, mint pl. a Tinderre, az Evernote-ra vagy akár a Monument Valley-re.  
Végül a csodás showból nem is marad más, csak egy MacBook és egy üveg víz, drámaian megvilágítva. A rendezőt végigkísérő asszisztens, aki egyébként Charlyne Yi (Dr. House) alakít, azzal vigasztalja elkeseredett főhősünket, hogy szerinte nem is mutat ez a kép olyan rosszul.
A rendező pedig azt válaszolja: „Hát nincs mit tenni, de bárki megy is ki a színpadra valami igazán elképesztőt kell mondania…”

backstage video2


Kommentek megjelenítése