Csodás iPhone 6 videókkal bővült az Apple galériája

Tech Hírek   |   2015.06.02 - 07:58   |   Írta: Pausch Rita   |   1879

Az Apple lenyűgöző galériája a fotókkal, amit már mi is figyelmetekbe ajánlottunk, ma újra bővült, de ezúttal videókkal. A bővülő galéria új szekciója „Világ galéria mozgásban” címmel nyílt meg, és az iPhone-nal készíthető videófelvételeket népszerűsíti.

shoton6

A képtár korábban is tartalmazott néhány videót ugyan, de most 6 új felvétel került fel. A videók 15 másodperc hosszúak, van egy veréb, egy sirály, egy kutya, egy katica, egy metrós, egy Indiában játszó gyerekekről és egy Mianmárban készült. Láthatóan az is szempont volt a tiszta, élénkszínű képi világ mellett a videók válogatásakor, hogy az extra funkciókat is bemutassák, úgy mint a lassított felvétel, vagy akár a time-lapse videó. A felvételek kaptak passzoló zenei aláfestést is a végén az Apple cseppet sem titkolja, hogy milyen eszközzel készítették őket. („Shot on iPhone 6” vagyis iPhone 6-tal készítették.)

 

shoton6 2

A videókat természetesen ezúttal is a felhasználók készítették és küldték be, ahogy ez a fotóknál is történt. A külföldi web Apple weboldalon leírják azt is, hogy a felvételeken milyen szűrőket használtak, azt viszont sajnos nem tudhatjuk meg, hogy az utómunkához milyen alkalmazásokat használtak.

A fotógaléria maga egyébként még márciusban került fel az Apple oldalára és 24 országból több, mint 70 fotós közreműködésével készült.   

 


Kommentek megjelenítése