50%-kal olcsóbb a gyári lightning kábel, valamint 1 év garancia mindenre az iCentrumnál

Hardver Hírek   |   2017.10.23 - 17:04   |   Írta: Alma_PR   |   7597
23. okt 50%-kal olcsóbb a gyári lightning kábel, valamint 1 év garancia mindenre az iCentrumnál

A kijelző csere után az összes szolgáltatásukra kiterjesztik az 1 év garanciát!

Nem is olyan rég számoltunk be, hogy a 14. kerületben található iCentrum Apple Szerviz 1 év garanciát vállal a kijelző cserékre. Most azonban egy új-, magasabb szintre emelték az iPhone szervizszolgáltatást.

Ugyanis 1 év garancia jár mindenre, legyen szó kijelző cseréről, akkumulátor cseréről, vagy bármely szerviz szintű javításról. A csere alkatrész minőségének, megbízhatóságának köszönhetően, most egyedülálló módon 12 hónapos garanciát vállalnak a szervizükben végrehajtott szervizjavításra, mindenféle felár nélkül.

Mire érvényes a szervizgarancia?

Az iCentrum által végzett munka minőségére, valamint a beszerelt alkatrészre, amit egy garancia levéllel igazolnak. Amennyiben a cserélt kijelzőben esztétikai, valamint funkcionális rendellenesség fedezhető fel, szervizeseik azonnal, díjmentesen orvosolják a problémát, a készülék bevizsgálása után, a garancia érvényességének teljes ideje alatt.

És ez még nem minden!

Hamarosan bővül a garanciaszolgáltatás is az úgynevezett nulla perces telefonjaikra is! Lehetőség nyílik meghosszabbítani az eddigi 6 hónap garanciát, még 6 hónappal némi plusz költség ellenében. Erről további tájékoztatást az alábbi telefonszámon lehet kérni:+36303406061

Gyári lightning kábel féláron?! Naná

Ha ez nem lenne elég, akkor a gyári lightning kábelt is fél áron adják 2017. Október 24.- 2017. November 4. között. 5500 Forint helyett csupán 2750 Forintba kerül.

Ha nem akartok lemaradni az aktuális kedvezményekről, kövessétek az iCentrum Facebook oldalát!

iPhone szervizszolgáltatás a legfelsőbb fokon, az iCentrum jóvoltából!

iCentrum Apple Szerviz
1141 Budapest, Szugló utca 125D (Szentes-Szugló sarok)

+36303406061
info@icentrum.hu I www.icentrum.hu

MentésMentés


Kommentek megjelenítése