Hivatalos Nike tok az iPhone-odnak

Hardver Hírek   |   2017.05.16 - 23:55   |   Írta: Pausch Rita   |   5961
16. máj Hivatalos Nike tok az iPhone-odnak

…hogy a telefonod is nyomot hagyhasson maga után!

A Nike fennállása óta már több ikonikus cipővel is gazdagította az emberiséget, mint pl. az eredeti Air Jordan, vagy akár a ’74-es gofritalpú cipő, a Waffle Trainer. Most viszont a népszerű sportszergyártó megint régi-új partnerének, az Apple-nek kedveskedik, az extra kiadású Apple Watch NikeLab modell után,  ezúttal tokokkal! 

Népszerű cipőiknek talplenyomatai (pl. Air Force 1, Roshe) kerülnek a menő tokokra, lényegében mintának. Ez pedig innentől egészen más színbe helyezi a tokokat, melyek avatatlan szem számára nem biztos, hogy dekódolhatók egy műanyag toknál többnek.

A Nike és cipői rajongói viszont egészen bizonyosan oda- és vissza lesznek ettől az elgondolástól, hiszen manapság nem egyszerű a tömegből igazán kiemelkedő tokokat találni.

Ezekről a speckó Nike tokokról viszont pontosan tudható, hogy mivel egyenesen a Nike gyáraiból érkeznek, ezért tényleg pontosan az a minta lesz rajtuk, ami a cipők talpán. A talplenyomatok valós reprodukciója. (A gyártási folyamatokba bele sem merünk gondolni…)

A TPU tokok nem valami vékonyak. Úgyhogy az iPhone 7 készülék karcsúsága némileg odavész, cserébe viszont a telefonok pont olyan menőn néznek majd ki, mint a Nike legmenőbb cipőinek a talpa. Közben óvja a készülékünket és persze nem is csúszik ki könnyen a kézből.

Az Air Force 1 egyelőre két színben, kékben és feketében érkezik a Nike USA webáruházába, és 35 amerikai dolláros áron vásárolhatják majd meg a rajongók. A Roshe szintén két színben, pirosban és türkizben is elérhető már. Illetve pontosítunk, a piros már el is fogyott.  Az ára megegyezik az Air Force 1 árával.

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikk:




Kommentek megjelenítése