Valóság lett a világító Apple logó az iPhone 6S-ben

Hardver Hírek   |   2016.06.05 - 06:30   |   Írta: markov94   |   27954
05. jún Valóság lett a világító Apple logó az iPhone 6S-ben

Sokan ábrándoznak erről és most nektek is valósággá válhat!

Mennyien láttuk már a MacBook gyönyörűen világító logóját és vágytunk már arra, hogy legyen valami hasonló az iPhone készülékünkön is? Persze, ez csak esztétika, de az Apple termékeket sokan ezért is szeretik, amellett is persze, hogy az androidos telefonokat szegény koldusoknak tünteti fel, hiszen annyira nagy a különbség köztük.

Elég kiábrándító, hogy az Apple még nem helyezte be ezt a kis részletet a hivatalos tervekbe. Az Everything Apple Pro viszont elhozott nekünk egy videót, amiben megmutatja lépésről lépésre, hogy hogyan kell megbuherálni az iPhone 6S-t, hogy megkapjuk a világító Apple logót.

 

Tehát akkor összefoglalva: ez csak a kinézetre dob valamennyit, meríti az aksit és még a garanciámat is elbukom... Minek hajtanám végre ezt a módosítást?

Mert jól néz ki, azért! Nem kell logikát keresni, egyszerűen vannak emberek, akik szeretik, ha valami jól néz ki, legyen az nő, autó vagy éppen telefon. Az akkumulátort ugyan tényleg meríti, de minimálisan, szóval egy kicsit kevesebb HD felnőtt tartalom megtekintésével el lehet kerülni a drasztikus aksihalált.

Néha engedni kell egy kicsit annak a bizonyos felületességnek, elvégre a mai világ egy kicsit sem a külsőségekről szól, ugye?

Ui: Ha valakinek sikerül megcsinálni, küldjön képet nekünk!

Kapcsolódó cikk: 
Az iPhone SE első hibája

Az iPhone 7-ből már nem lesz 16 GB-os változat

 


Kommentek megjelenítése