Napikütyü: XVIDA Okostelefon rögzítő és vezeték nélküli töltő

Hardver Hírek   |   2016.05.19 - 21:18   |   Írta: B.Balázs   |   9428
19. máj Napikütyü: XVIDA Okostelefon rögzítő és vezeték nélküli töltő

Megbízható és kényelmes vezeték nélküli töltés iPhone-hoz? VÉGRE!

A szlovén XVIDA cég sokak számára ismerős lehet a néhány éve óriási sikert befutott Boomerang iPad állvány kapcsán. Az elmúlt hetekben újra megjelent a cég és ismét a Kickstarter felületén kezdtek pénzgyűjtésbe az "XVIDA Okostelefon rögzítő és vezeték nélküli töltő” elnevezésű,  több kiegészítőből álló termékcsaládhoz. 

A termékek biztosítják a folyamatos vezeték nélküli töltést és az egyszerű mágneses rögzítést az iPhone 6 / 6S, 6 Plus / 6S Plus modellekhez (egy ultrakönnyű és vékony tok segítségével), valamint az összes vezeték nélküli töltésre alkalmas mobilkészülékhez. 

A speciálisan erre a célra fejlesztett elektronika lehetővé teszi a maximális energiaáramlást a töltő és a telefon között. Magyarul ez annyit jelent, hogy 0,97A állandó töltést biztosít, ami nagyjából 50%-kal több a hagyományos vezeték nélküli töltőkénél és közel megegyezik az Apple által az iPhone számára maximalizált 1A töltőárammal. 

Aki már használt vezeték nélküli töltőt, az tudhatja, hogy mennyire idegesítő odafigyelni, hogy biztosan töltsön a telefonunk, nehogy egy picit félrecsússzon. Itt jön képbe a mágneses rögzítés, melynek köszönhetően a telefon mindig tökéletesen illeszkedik majd és azonnal meg is kezdi a töltést.

A fali és az asztali megoldások mellé, az autónkban is kényelmesen elhelyezhető a termék, mindegy, hogy a szélvédőn, a műszerfalon vagy akár a szellőzőrácson szeretnénk látni.

Jelen pillanatban még tart a kampány és rendkívül kedvező áron juthatunk hozzá a különböző csomagokhoz.

Forrás: Kickstarter




Kommentek megjelenítése