Mi a különbség az eredeti és a hamisított UAG iPhone tokok között?

Hardver Hírek   |   2016.02.22 - 13:00   |   Írta: Alma_PR   |   9177
22. feb Mi a különbség az eredeti és a hamisított UAG iPhone tokok között?

Lényegében semmi. Már amennyiben funkcióit tekintve vizsgáljuk a két eszközt.

Ez természetesen sarkítás, hiszen a legtöbb esetben a gyári kiegészítők minősége magasan felülmúlja a hamisított példányokét, ráadásul utóbbi forgalmazása még csak nem is teljes mértékben legális. Azonban felhasználói szemmel megvizsgálva a problémát valóban felmerülhet a kérdés, mi a különbség?

A precíz kialakítás

Mint az első magyarországi UAG iPhone tok forgalmazók, a Smart Clinic több éves tapasztalattal rendelkezik azzal kapcsolatban, hogy hogyan is néz ki egy eredeti kiegészítő és mik egy hamisítvány ismertetőjelei. Ebből kifolyólag az ő véleményüket kértük ki a témával kapcsolatban. Aki esetleg nem ismerné az Urban Armor Gear ütésálló tokjait, ezen a linken tudnak tájékozódni.

Ha megtekintjük az UAG ütésálló iPhone tok csavarmeneteit, a gyári darabok sokkal precízebben kidolgozottak, mint az utánzatok, amelyek esetében ráadásul a csavarok elhelyezése nem is teljesen párhuzamos. Ennek köszönhetően egyébként már az üzletek polcain is kiszúrhatod, ha egy hamisítványt próbálnak eladni Neked.

Ezenfelül a kiegészítő peremrészeit ildomos alaposan megvizsgálni. Az eredeti darabok megmunkálása sokkal finomabb és minőségibb. Alapvetően két dolgot szem előtt tartva, bárki könnyedén bizonyosságot nyerhet az általa kiválasztott kiegészítő valódiságáról.

Galéria képek


Kommentek megjelenítése