Black Friday 2017 - ISMÉT FEKETE PÉNTEK A STYLEBOLTBAN!

Tippek és trükkök   |   2017.11.23 - 08:04   |   Írta: Alma_PR   |   4544
23. nov Black Friday 2017 - ISMÉT FEKETE PÉNTEK A STYLEBOLTBAN!

A korábbi évekhez hasonlóan idén is olcsóbban juthatsz fekete pénteken, Apple termékekhez a Styleboltban!

Évek óta követjük azt - az eredetileg amerikai, de már hazánkban is elterjedőben lévő - hagyományt, miszerint a hálaadást követő pénteken - azaz Fekete Pénteken - hatalmas árengedményekkel és hosszabb nyitvatartással - este 8 óráig - várjuk a vásárlókat, ezzel beindítva a karácsonyi vásárlási őrületet. 

Idén, az előző évekhez hasonlóan online és bolti vásárlásnál is kedvezményt biztosítunk november 24-én. Az akció csak 2017.11.24-én érvényes, bolti vásárlás esetén nyitvatartási időben, online vásárlás esetén pedig éjfélig. Mire és mennyi kedvezményt adunk?

ONLINE RENDELÉSNÉL HASZNÁLD A PENTEK24 KUPONKÓDOT! 

A fenti kedvezményeken túl még néhány prémium kiegészítőt és egy-egy népszerű Apple terméket limitált darabszámban, akciós áron kínálunk Nektek. Idén az Apple termékek közül a 128 GB-os 13" MacBook Air, a 64 GB-os iPhone 8 és az AirPods kerültek kiválasztásra, a kiegészítőket pedig alatta találod.

A lent felsorolt termékek kizárólag bolti vásárlás esetén érvényesek, November 24-én nyitástól zárásig (10:00-20:00) a Tűzoltó utca 6. szám alatti boltunkban, és természetesen érkezési sorrendben szolgáljuk ki a vásárlókat. 

ONE MORE THING....

Idén egy teljesen új termékcsoporttal, illetve teljesen új márkával bővült a kínálatunk: DJI drónok és a hozzájuk tartozó kiegészítők is megtalálhatóak a boltunkban. Miért is hagynánk ki a Stylebolt fekete pénteki akciói közül néhány csábító drón ajánlatot? Íme: 

 

A fent felsorolt akciós termékekre nem vonatkozik a további 30% kedvezmény. Az akciós árakat összes termékünk esetében csak a készlet erejéig tudjuk vállalni mind az online, mind a személyes vásárlás esetén. Az esetleges változtatás jogát fenntartjuk.

Idén november 24-én fekete pénteken, a hivatalos Online Apple Store és az AlmaShop is komoly akcióval készül.

Ha szeretne olcsón Apple terméket vásárolni, érdemes körül nézni az új termékek között a HasznaltAlma-n!

Kapcsolódó cikkek:

 

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése