Mit utálok legjobban az iOS 11-ben?

Tippek és trükkök   |   2017.10.09 - 13:19   |   Írta: H.A   |   12300
09. okt Mit utálok legjobban az iOS 11-ben?

Nem, nem az, hogy nem tudok telefonálni,

mert nem hallom a hívott felet és nem az, hogy nem megy a kihangosítás, vagy újra kell párosítani az autómmal a telefont minden egyes iOS frissítés után, értsd: hetente… Még azt is elviselem, hogy néha riccen az animáció egy-egy alkalmazásból kilépésnél. Majd ha megveszem közel fél milláért az iPhone X-et, azon talán majd nem fog ricegni. Azt is elviselem, hogy az iOS 11 óta jobban merül a telefonom, sebaj majd többet töltöm, kábellel pedig az újabban nem működő AirDrop is helyettesíthető.

De azért iszonyat mérges vagyok, hogy odapakoltak… nem is… ODAHÁNYTAK egy sávot mindenféle oda nem illő, lekerekített gombokkal az iMessage aljára. Jobb fenn a kereső alatt nyomd meg a “Grrr” gombot. Na ilyen vagyok emiatt.

Valami matricák. Nem is érdekel mik ezek, nem akarom, hogy ott legyenek. Egyrészt mert néha véletlenül megnyomom, másrészt mert ocsmány. Kinek van szüksége Tinder matricákra, hmmm? Régen is el lehetett érni ezeket, akinek szüksége volt rá, de most mindenkinek az arcába tolják. Gondolom látták, hogy a Snapchat milyen cool, akkor az iPhone-ra is kell ilyen. Nem, nem kell!

Gondoltam, majd kikapcsolom. Aha, ahogyan azt Móricka elképzeli. A sor végén a kis ikonra klikkelve üdvözülve kezdtem el kikapcsolni egyesével a kis ikonokat. Ez az, mondom, meglesz, most megszabadulok tőled, te ocsmány csökevény! De nem. Elértem az App Store ikonig, és bár ott is van kapcsoló, hiába nyomogatod, az csak bekapcsolva lehet. Konkrétan húzod és visszaugrik. Akkor minek a kapcsoló, ha úgysem kapcsolhatom ki???

Ennyi, kész, nincs mit tenni, nézegethetem ezt a baromi ocsmány, vélhetően egy kirúgott Androidos fejlesztő által készített csíkot. Köszi szépen, Apple, nagyon köszönöm! Ráadásul ha mindent kikapcsolsz, csak még ocsmányabbul néz majd ki alul a sáv az App Store meg a kis pöttyös ikonnal. Ehhh…

Sokakat biztosan nem is érdekel a dolog, sőt lehet, hogy valaki használja is ezeket, engem iszonyatosan felcsesz minden alkalommal, amikor meglátom. Még ha ki lehetne kapcsolni, de nem.

Gondoltam, kiírom magamból, akkor jobb lesz, de sajnos nem lett jobb. Mindegy, most már megírtam, mérgelődjünk együtt.

Frissítés: ha a kamera melletti szürke App Store ikonra nyomunk, akkor elvileg nem jön elő. Egy darabig… Aztán majd újra ott lesz.

Forrás: handrás.hu


Kommentek megjelenítése