Vásárolj biztonságosan használt és új Apple termékeket nálunk!

Tippek és trükkök   |   2017.04.24 - 18:00   |   Írta: H.A   |   4634
24. ápr Vásárolj biztonságosan használt és új Apple termékeket nálunk!

Hirdess ingyenesen vagy, keresgélj a több ezer Apple apróhirdetés között!

A HasznaltAlma.hu mára Magyarország vezető Apple apróhirdetés oldalává nőtte ki magát, így azt hiszem, megérdemel egy posztot, hogy pár mondatban összefoglaljam, miért is érdemes nálunk Apple termékeket meghirdetni eladásra, vagy keresgélni a használt almás cuccok között.

A legfontosabb dolog nálunk a biztonság! 

A HasznaltAlmán nemigen fogsz kamu, csaló hirdetésekkel találkozni, mint sok esetben más, nem csak Apple termékekkel foglalkozó apróhirdetés oldalon. Próbálunk nagyon odafigyelni a hirdetőkre, kiváltképp a friss hirdetőkre. 

Regisztrálni? Csak Magyarországról! 

Az oldalra kizárólag Magyarország területéről lehet regisztrálni, és csak a bejelentkezett felhasználók láthatják a hirdetésekhez tartozó e-mailcímeket. Ezzel próbáljuk visszaszorítani  a külföldi csalókat. Mint például a "nigériai csalások" néven elhíresült internetes csalások. Nincs regisztráció, nincs látható e-mail cím, nincs "Item still available"-lel kezdődő, és ehhez hasonló kamu e-mailek a hirdetőnek!

Keresgélj a "Megbízható Apple eladók" hirdetései között!

Az oldalon bizonyos hirdetők "Megbízható eladó" besorolást kapnak. Ilyenkor a hirdetések képén arany csillag, rács nézetben, aranyszínű felhasználó névvel ellátva láthatók. Tőlük mindig nyugodt szívvel válogathatsz.  Aki szeretné megkapni ezt a titulust, annak minimum egy éve már regisztrálnia kellett az oldalon, nem lehet negatív értékelése, valamint leellenőriztük a személyes adatait. Annak a felhasználónak, akinek 50 pozitív értékelése van az oldalon, negatív értékelés nélkül, automatikusan jár a "Megbízható Eladó" titulus. Ha kereskedő vagy, és szeretnél megbízható eladó lenni, keress minket e-mailben a részletekért.

Ha minden oké a hirdetővel, akkor hajrá!

Friss regisztrációval az első hirdetést minden esetben ellenőrizzük. Abban az esetben, ha a hirdető hirdetésével mindent rendben találunk, nem ellenőrizzük a hirdető következő hirdetéseit illetve azt, ha szerkeszti a hirdetését, vagyis szabadon hirdethet az oldalon. Természetesen szúrópróbaszerűen ilyenkor is átnézzük a hirdetéseket, de ha valamelyik felhasználó jelent egy hirdetést, azt azonnal ellenőrizzük. 

Amikor valami nem gömbölyű!

Ha a hirdető első hirdetésénél az adminisztrátorok valami gyanúsat észlelnek és nem találják megbízhatónk a hirdetőt, de nem utal semmi egyértelműen csalásra, akkor ugyan kikerül a hirdetése, de fokozott ellenőrzés alá vesszük. Ilyenkor minden esetben, ha szerkeszti a hirdetését, vagy új hirdetést ad fel, mindig újra és újra ellenőrizzük a hirdetéseit, és csak ezt követően lehet publikus az oldalon. Amennyiben valaki egy egyébként is ellenőrzés alatt tartott hirdető hirdetését jelenti, azt azonnal töröljük a felületről, és a felhasználót véglegesen kitiltjuk (bannoljuk).

Gyorsan kiszűrjük a csaló a hirdetőket

Abban az esetben, ha az adminisztrátorok úgy ítélik meg, hogy a hirdető csalással próbálkozik ‒ márpedig van ilyen is ‒, akkor azonnal, véglegesen tiltják (bannolják) a felhasználót. Ezzel törlődik a hirdetése, nem tud többet bejelentkezni a profiljába, sőt nem is tud többet regisztrálni az oldalra, vagyis nálunk nem hirdethet többet!

A még felderítetlen, csaló hirdetését azonnal jelentsd az adminnak!

Persze így is van, hogy egy-egy csaló átcsúszik a rostán, de azt hiszem, kiszorítani ezeket az embereket szinte lehetetlen egy apróhirdetéses oldalról. Ám erre az esetre is van megoldásunk! Egyrészt ‒ ahogy erre feljebb is utaltunk ‒ a hirdetéseket szúrópróbaszerűen folyamatosan ellenőrizzük. Van azonban egy "Termék jelentése" gombunk is az oldalon. Ezzel a gombbal jelenthető egy adott hirdetés. A hirdetést jelenteni kizárólag a HasznaltAlmán bejelentkezett felhasználóknak van lehetőségük. Ha a gomb piros, jelentheted a hirdetést. A  jelentett hirdetéseket minden esetben megvizsgáljuk!

Biztonsági figyelmeztetés - Érdemes nagyon komolyan venni!

Minden apróhirdetés alatt ott a biztonsági figyelmeztetés szövegünk ezt nagyon, nagyon komolyan kell venni a vásárlóknak és a hirdetőknek egyaránt!

BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉS: Próbálj az oldalon  megbizható eladótól  vásárolni! - Soha ne utalj előre pénzt, ha nem ismered az eladót! - Legjobb, ha mindig személyesen intézed az adásvételt, valami forgalmas helyen, például egy Starbucks kávézóban vagy HasznaltAlma Találkozási Ponton- Ha lehet, ne menj egyedül a találkozóra, és soha ne postázz külföldre! Ellenőrizd az Apple Garanciát!

A HasznaltAlma csapatának nagyon fontos a hirdetők és a vásárlók biztonsága, így ha neked van valami ötleted, amivel még megbízhatóbbá tudnánk tenni az oldalt, küld el nekünk e-mailben, vagy egy kommentben a cikk alatt itt az oldalon.

Köszönettele R.K - Hasznaltalma.hu

A HasznaltAlma.hu nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Galéria képek

HasznaltAlma regisztrációs ablak
Kizárólag bejelentkezett felhasználóknál jelenik meg a hirdetéshez tartozó e-mail cím
Keresd az Arany csillagot, vagy arany színű felhasználó neveket!
A hirdetést jelenteni csak bejelentkezett felhasználó tud, ilyenkor piros a

Kommentek megjelenítése