Bemutatkozik az Apple TV+, a világ legkreatívabb történetmesélőinek új otthona

Apple Hírek   |   2019.03.27 - 23:21   |   Írta: N Marcell   |   3821
27. márc Bemutatkozik az Apple TV+, a világ legkreatívabb történetmesélőinek új otthona

A gyártó saját előfizetéses videóstreaming-szolgáltatása exkluzív filmekhez, sorozatokhoz és dokumentumfilmekhez ad majd hozzáférést az Apple TV app felhasználóinak.

Az Apple bejelentette az Apple TV+-t, a világ legkreatívabb elméinek új otthonát, ahova exkluzív, saját gyártású sorozatok, filmek és dokumentumfilmek érkeznek majd az ősz folyamán. Az Apple TV+-on a világ legismertebb művészei közül válogathat az ember, Oprah Winfrey, Steven Spielbeng, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Octavia Spencer, J.J. Abrams, Jason Momoa, M. Night Shyamalan, Jon M. Chu és még sok egyéb alkotó munkái lesznek elérhetőek. Az Apple TV appon belül az előfizetők inspiráló, de közben mégis valódinak érződő történetek érzelmi mélységét és kidolgozott karaktereinek jelenlétét élvezhetik, reklámok nélkül, amikor csak akarják.

 

“Megtisztelő érzés, hogy a világ történetmesélőinek abszolút leges-legjobbjai döntöttek az Apple TV+ mellett”

- mondta Eddy Cue, az Apple Internetes Szoftver és Szolgáltatások-részlegének rangidős alelnöke. 

“Izgatottak vagyunk, hogy bepillantást engedhetünk a nézőknek az Apple TV+-ba, és alig várjuk, hogy mindenki csatlakozhasson az élménybe idén ősztől kezdve. Az Apple TV+ olyan elépesztő minőségű eredeti történeteknek lesz otthona, amilyet sem a TV, sem a film rajongói nem láttak még."

Az Apple TV app összegyűjti a sorozatok felfedezésének és nézésének módszereit egy helyre, a keveréket pedig filmekkel, sportközvetítésekkel, hírekkel és egyéb tartalmakkal bővíti.

Az Apple ezen felül bemutatta a vadonatúj Apple TV alkalmazást és az Apple TV csatornákat, melyek 2019 májusában érkeznek. Az Apple TV app a különböző tartalmak - filmek, sorozatok, közvetítések, stb. - felfedezését és megnézését gyűjti össze egy helyre, az iPhone, iPad, Apple TV, Mac és okosTV platformokon keresztül. A felhasználók feliratkozhatnak új Apple TV csatornákra, így csak azért kell fizetniük, amit valóban nézni akarnak, legyen az HBO, SHOWTIME vagy egyéb. Ezek offline is elérhetőek maradnak, elképesztő kép- és hangminőséggel. A nézők persze a sportot, híreket és a kábel TV-t is bevezethetik az Apple TV app alá, hogy minden egy helyen legyen. 

Májustól kezdve lehet feliratkozni az Apple TV csatornákra, ehhez pedig nincs szükség külső alkalmazásokra, fiókokra és jelszavakra. Az Apple TV csatornákon olyan közkedvelt szolgáltatások érhetőek el, mint az HBO, Starz, SHOWTIME, CBS All Access, Smithsonian Channel és még sok egyéb - a listához folyamatosan érkeznek majd az újabb és újabb csatornák és show-k. 

Az Apple TV alkalmazás személyre szabja, mit szeretnek igazán nézni a felhasználók a már meglévő alkalmazásaikban és szolgáltatásaikban, közben pedig biztonságos és komprehenzív képet alkot a nező ízléséről. Az app több mint 150 streaming szolgáltatás ajánlatai közül ajánl majd filmeket és sorozatokat, például ilyen az Amazon Prime és a Hulu. Ezen felül filmek százezrei érkeznek még az Apple TV alkalmazásba.

Elérhetőség: 

Az elérhetőség és árazás ősszel lesz bejelentve, az Apple TV app iPhone-ra, iPadre és Apple TV-re már májusban megérkezik, mac-re csak ősszel. 

 

Forrás: AppleRider / Apple

 

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése