09. jún Az iOS 12 legfontosabb újításai [videó]

Az iOS 12 legfontosabb újításai [videó]

Apple Hírek           2018.06.09 - 22:47           Írta: N Marcell           8748

Ha érdekel az új iOS, de nem szeretnéd terjengős anyagokon keresztülrágni magad, segítünk!

Az alaphelyzetet már mindenki ismeri: egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fejlesztői konferencia, ahol Tim Cook kiállt a színpadra, és bejelentette: iOS 12! Sorban jöttek a többé-kevésbé hasznos (és esetenként kissé debil) újítások, melyeket már felsorolni is hosszú, nemhogy minden hasznos apróságot átolvasni velük kapcsolatban. Éppen ezért videóba foglaltunk minden olyan dolgot, amit érdemes lehet tudni, így egy helyen, kutatás nélkül jöhet képbe mindenki, aki szeretne többet tudni az idei iOS-ről.

 

 

Némi ízelítő a kínálatból: csoportos értesítések, okosabb ne zavarjanak, telefonhasználati idő, Memoji, hasznos apróságok!

Ha a látottaktól megjött a kedvetek otthon is kipróbálni az iOS-t, de nincs fejlesztői fiókotok, akkor sem kell csüggedni: nemsokára jelentkezünk egy videóval, amiből kiderül, hogyan lehet teljes mértékben ingyen, fejlesztői fiók nélkül letölteni és használni az iOS 12 bétáját. De! Azzal mindenki legyen tisztában, hogy egyelőre BÉTÁRÓL van szó. Sem mi, sem az Apple nem vállalunk felelősséget a rendszer esetleges hibáiért, és biztonsági mentés készítése nélkül meg se forduljon a fejetekben a telepítés! Bár sokan jeleztek vissza arról, hogy a béta kifogástalanul működik, ez nem biztosíték arra, hogy nálatok nem fordulhat elő fatális hiba, ami a telefon összes adatának elvesztésével járhat. Ha viszont mindezzel tisztában vagytok, és a megfelelő óvintézkedéseket is megtettétek, akkor figyeljétek a csatornánkat, nemsokára érkezik a telepítésről szóló videó! Addig is, pillantsatok bele a fenti anyagba, vagy a bejelentés napján készült cikkünkbe – csak hogy tisztában legyetek azzal, mire számíthattok.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások

Több Apple hír
21. júl

Még mindig nincs vége a Samsung lejárató kampányának

Tech Hírek

Nem veszik észre, hogy magukból is hülyét csinálnak.

Bővebben

21. júl

Rejtélyesen eltűnt a program, ami megmutatja az új MacBookok hibáját

Tech Hírek

Az Apple és az Intel így leplezi a hibát, vagy csak pontatlanságról van szó?

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
16. máj

Úgyis csinálod, ha iPhone-od van!

Tech Hírek

Avagy miért húzzuk ki a gyufát az androidosoknál…

Bővebben