Jöhet egy napelemes iPhone X 1,2 millióért?

Apple Hírek   |   2018.05.17 - 18:00   |   Írta: SzavaRicsi   |   4037
17. máj Jöhet egy napelemes iPhone X 1,2 millióért?

Méregdrágán jönnek az egyedi iPhone X-ek.

A Caviar tartozékgyártó megvillantotta a legújabb iPhone X kiadását, amelyben egy napelem és egy külön akkumulátor bővíti az okostelefon üzemidejét.

A Tesla névre hallgató különleges okosmobilokból a terv szerint 999 darab készül majd. Az első legyártott darabot Elon Musknak, a Tesla és a SpaceX vezérének adják, aki a Caviar elmondása szerint erős inspirációt adott a különleges iPhone-hoz. Rajta kívül még Nikola Tesla és Steve Jobs munkásságából merítettek ihletet a Tesla iPhone X-hez.

Az arannyal díszített szénszálas burkolat hátulján húzódó napelem egy külön akkumulátorba vezeti a megtermelt áramot, amelyből egy gombnyomással tölthető az iPhone saját akksija. A 7,7 mm vastag okostelefon így 16,2 mm-re hízott, amellyel messze elfelejthetjük a kilógó kamera problémáját. A telefon hátulján található dekoratív elemek között a Tesla iPhone saját sorozatszámát is feltüntetik majd.

A Tesla iPhone X két változatban rendelhető. A 64 GB-os modellre épített különleges okostelefon 4555 dollárba, míg a 256 GB kapacitású már 4805 dollárba kerül.

Forrás: AppleInsider

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése