Sokat várhatunk az akciós iPhone-aksicserére

Apple Hírek   |   2018.01.12 - 10:08   |   Írta: L Ferenc   |   2186
12. jan Sokat várhatunk az akciós iPhone-aksicserére

A hirtelen született döntés miatt most hiány alakult ki egyes almás mobilok akkumulátorából.

Az elmúlt időkben szinte még a csapból is az folyt, hogy az Apple beismerte: amikor a telefonjaik érzékelik, hogy az akkumulátor nem képes leadni a csúcsteljesítményhez szükséges energiát, automatikusan visszaveszik a sebességüket. Tűzoltásként az amerikai vállalat akciós aksicsere programot hirdetett, melynek keretein belül a lassulást zavarónak tartó felhasználók 79 dollár helyett 29 dolláros áron kaphatnak új aksit a mobiljukba, ez az ár magyarországon jelenleg  9.900Ft az AlmáriumPro hivatalos Apple szervizben.

Emiatt azonban mostanság jelentősen megnőtt az Apple szervizek terheltsége, két javításra beadott iPhone már fel is robbant az Apple Store-okban, és adott esetben sokat kellhet várni egy-egy telepcserére. A legrosszabb helyzetben az iPhone 6 Plus tulajdonosok vannak, akiknek egy most kiszivárgott belsős dokumentum szerint egyes országokban március végéig vagy április elejéig kell várniuk a cserére. 

Az iPhone 6 tulajoknak ehhez képes nincs okuk panaszra: nekik "csak" két hetet kell várniuk az alkatrész megérkezésére és a szervizmunka elvégzésére, de a várakozási idő természetesen országonként jelentősen eltérő is lehet. 

 

Kapcsolódó cikkek:
Apple Store-okban kaptak lángra iPhone-ok
Apple: Sajnáljuk, hogy lassítjuk a telefonodat
Már teljesen biztos, hogy az MWC-n jön a Galaxy S9


Kommentek megjelenítése