Az iPhone 7 – egyelőre (?) – veri az iPhone 8-at

Apple Hírek   |   2017.10.18 - 16:17   |   Írta: B Ádam   |   8638
18. okt Az iPhone 7 – egyelőre (?) – veri az iPhone 8-at

A KeyBanc Capital Markets elemzője, John Vinh-nek a legfrissebb felmérése rámutatott, hogy az iPhone 8 közel sem olyan népszerű a vásárlók körében, mint arra számítani lehetett.

Bár az Apple egyelőre hivatalos információt nem közölt arról, hogy idáig hány darabot adott el a szeptember végén piacra dobott iPhone 8-ból, John Vinh felmérése rámutatott arra, hogy jelenleg sokkal több iPhone 7 fogy, mint a 8-as modell.

Hogy miért, arra többféle magyarázat is lehet. Egyrészt a cupertinóiak nem sok újdonsággal szolgáltak az előző okostelefonhoz képest, sőt, kis túlzással szinte ugyanazt tudja az iPhone 8, mint a 7, csak éppen sokkal drágább.

Az iPhone X, vagyis a következő csúcskészülék megjelenése is egyre közelebb van, és bizony benne van a pakliban, hogy az Apple-hívek inkább kivárják azt, minthogy 150 dollárral drágábban – az Egyesült Államokban körülbelül ennyi a különbség az iPhone 7 és 8 ára között – megvegyék az új, de tudásban nem (sokkal) fejlettebb „nagytestvért”.

Az iPhone X-re október végétől lehet majd leadni az előrerendeléseket, és ugyan lehetséges, hogy sokan az első vélemények után úgy határoznak, hogy az iPhone 8-at veszik meg, a házon belüli „hármas rivalizálás” könnyen okozhatja a 8-as modell két szék közé esését.

Forrás: AppleRider

Kapcsolódó cikkek:

iPhone  Árak és Vásárlás

 

 




Kommentek megjelenítése