Ilyen emojik érkeznek majd az új iOS-szel!

Apple Hírek   |   2017.07.18 - 12:00   |   Írta: Pausch Rita   |   3639
18. júl Ilyen emojik érkeznek majd az új iOS-szel!

Végre megláthatod, hogy milyenek is lesznek a legújabb emojik.

Tegnap volt az emojik napja és az Apple ennek örömére nem csak kihirdette az érkező újdonságokat, de még egy kis mókát is csempészett az iTunes áruházba.

A legújabb, a virtuális világban már tomboló őrület, a filmes emoji játék. A játékosok filmcímeket emojikkal jelenítenek meg. Tegnap az Apple is játszott, ugyanis az iTunes Filmek szekcióban is ilyen módon írtak ki néhány filmet.

Az érkező emojik közül csak néhányat mutattak be előzetesen, de biztosan az Apple-től már jól megszokott, szép minőségű kép lesz a többi meghirdetett, új hangulatjel is. A cupertinói vállalat közleményében az olvasható miszerint az emojik számtalan lehetőséget teremtenek, hogy minden egyes üzenetet a felhasználók még személyesebbé tegyenek.

Az újak közé kerülnek a teljesség igénye nélkül: a burkát viselő nő, a szakállas férfi, a szoptató anyuka, de akár új ételek is, mint szendvics vagy kókusz. Új állatok érkeznek az eddigiek mellé, mint például a zebra, vagy a t-rex és új mesebeli lények is jönnek, mint a zombik, vagy az elfek. A hangulatjelek közé érkeznek a csillagszemű emoji és az, amelyiknek épp felrobban a feje. 

Na, kedves Olvasók, Ti melyik filmet tudjátok leírni csupa emojikkal?

Forrás: Apple

Kapcsolódó cikk:




Kommentek megjelenítése