Így biztos nem hiányozna a 3,5 mm-es jack

Apple Hírek   |   2016.02.10 - 16:43   |   Írta: B Ádam   |   5345
10. feb Így biztos nem hiányozna a 3,5 mm-es jack

Nekünk tetszik az ötlet.

Még tavaly novemberben röppent fel először az a pletyka, miszerint a várhatóan szeptemberben érkező iPhone 7 már nem fog rendelkezni 3,5 mm-es jack kimenettel, és egyre inkább úgy tűnik, hogy valóban így lesz.

Mondani sem kell, hogy mekkora felháborodást váltott ki ez a hír az almás rajongókból, többen például már petíciót is indítottak, hogy ne szánja rá magát az Apple erre a lépésre – ezt a bizonyos petíciót egyébként már több mint 200.000-en aláírták.

Egy bizonyos Sean Nelson, aki ipari formatervezést tanul, már kidolgozott egy koncepciót, hogy miképpen lehetne megoldást találni, amennyiben az Apple tényleg eltünteti a jack csatlakozót. Nelson a problémát egy aprócska koronggal hidalná át, amely Bluetooth-szal működne, és rendelkezne jack kimenettel, így még annak is örülhetnénk, hogy nem kell beledugnunk kedvenc fülesünket a telefonba, ráadásul még stílusosan is néz ki ez a bizonyos korong.

Sajnos arra kicsi az esély, hogy eljut az Apple-höz az ötlet, de sohasem lehet tudni, így érdemes bizakodni, hogy valamilyen úton-módon sikerül megoldást találni a problémára.

Forrás: cultofmac.com


Kommentek megjelenítése