Az Apple az Egyesült Arab Emírségek No. 1-ja

Apple Hírek   |   2015.10.12 - 13:22   |   Írta: Érci Viktória   |   1458
12. okt Az Apple az Egyesült Arab Emírségek No. 1-ja

Van egy listánk is lejjebb, a legszebb öröm a káröröm jeligére!

Az egyesült Arab Emírségekben még meg sem nyílt az első Apple márkabolt, de ez sem akadályozta meg a brandet abban, hogy kiüsse riválisait a nyeregből. Az almás cuccok az első helyet bitorolják az Emírségek legkedveltebb márkáinak listáján.  Egészen pontosan „A TOP 10 legintimebb márkáról” beszélünk.

És nem csak tech témában kellett a legjobbnak lennie, olyan vállalatokat utasított maga mögé, mint a Mercedes, Lexus, Starbucks, de persze a Samsung és a Google is alul maradt a „küzdelemben”.

A tanulmány során 52 000 márkát vizsgáltak 6 000 felhasználón keresztül. Az Apple a 25-34 éves és a 35-44 éves korig terjedő intervallumban is győzedelmeskedett.

William Shintani, a kutatással megbízott MBLM embere azt mondta, hogy a felmérés céljai között szerepelt, hogy számszerűsítsék és megértsék, hogyan hatnak a márkával kapcsolatos érzelmek a piaci sikerességre.

Az Apple több lista élén is szerepelt már a múltban, ilyen volt például a kínai milliomosok legkedveltebb luxusmárkáinak gyűjteményén kiérdemelt büszke első helye is.  Az Egyesült Arab Emírségek felmérése szerint, a vállalat méginkább aranykorát éli majd a következő időszakban, ugyanis pár hét múlva nyílik majd a Dubaiban az első hivatalos Apple bolt, 50 000 négyzetméteren.

Na de nézzük a teljes TOP 10-es listát az Emírségekből:

  1. Apple
  2. Lexus
  3. Samsung
  4. Mercedes
  5. Dove
  6. Starbucks
  7. Sony
  8. ADCB
  9. Google
  10. IKEA  

Hoppácska… Csak nem kellemetlenül 3. a Samsung, és csúfosan 9. a Google?!

Forrás: CultofMac


Kommentek megjelenítése