Közelebb lehetünk az AirPower megjelenéséhez, mint gondoltuk!

Almás Pletykák   |   2019.03.20 - 17:37   |   Írta: SzavaRicsi   |   1710
20. márc Közelebb lehetünk az AirPower megjelenéséhez, mint gondoltuk!

Apró csúszással, de megjelenhet a várva várt vezeték nélküli töltő.

Egyre több bizonyíték kezdi alátámasztani, hogy most már bármelyik napban megérkezhet a régóta várt AirPower vezeték nélküli töltő – írja a 9to5Mac amerikai szakoldal.

Az Apple éppen egy csendes update-hullámban van, amely során frissítettek már az iPad és iMac termékvonalon is, ma pedig megérkezett az AirPods második generációja is, vezeték nélkül tölthető tokkal.

A Wall Street Journal szerint az Apple-nél már minden készen állhat az indulásra, vagyis a cupertinóiaknak sikerült leküzdeniük azokat az akadályokat, amelyek miatt eddig húzódott a töltőpad indulása.

Az AirPower fejlesztéséhez közel álló források szerint a techcég idén megerősítette, hogy a 2017-ben bejelentett vezeték nélküli töltő készen áll a sorozatgyártásra. A több termék egyszerre történő töltését lehetővé tevő AirPower fejlesztését eddig technológiai akadályok fékezték.

Jelenleg minden Apple termék vezeték nélküli töltéséhez külön töltőt kell használnunk, de az AirPowerrel elég lenne egy töltő is, három különböző termékhez. Ezek lehetnek iPhone-ok, vagy akár egy iPhone, egy Apple Watch és egy AirPods egyszerre.

Phil Schiller még az iPhone X-zel egyidőben jelentette be, hogy készül az AirPower. Akkor 2018-ra saccolták az érkezést, de az Apple mondhatni elsunnyogta a terméket, ugyanis egész egyszerűen nem szóltak semmit a töltőpad ügyében. A tavaly bemutatott iPhone XS és XR használati útmutatójában azonban újra felbukkant az AirPower, jelezvén, hogy nem felejtették el a beígért töltőt. A neves elemző, Ming-Chi Kuo akkor úgy tippelte, hogy még idén június előtt megtörténik a bemutatás.

Még egy jel, hogy az ezen a héten megjelent iOs 12.2 6-os bétájában megjelent egy új funkció, amely lehetővé teszi az AirPower használatát. Az új AirPods eközben igényli majd az iOS 12.2-t a párosításhoz, így arra számítunk, hogy hamarosan valóban megérkezik a várva várt vezeték nélküli töltő.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése