2019 elején duplán támad a Samsung

Almás Pletykák   |   2018.07.05 - 11:00   |   Írta: L Ferenc   |   3419
05. júl 2019 elején duplán támad a Samsung

A dél-koreai gyártó a jövő évet két egymástól jelentősen eltérő új nagyágyúval kezdi majd.

Az Apple idén ősszel három új készülékkel fog előrukkolni, melyekre a nagy rivális Samsung néhány hónappal később adja meg a maga válaszát. Nyílt titok, hogy 2019 elején jön majd az aktuális nagyágyú, a Galaxy S9 utódja, azonban nem ez lesz a vállalat egyetlen nagy durranása. 

Érkezőben ugyanis a Galaxy X is, mely az iparág első hajlékony kijelzős, szétnyitható készüléke lesz. Eddig úgy tudtuk, hogy a formabontó újdonság februárban fog bemutatkozni, vagyis egy hónappal a januárban debütáló Galaxy S10 után, de most nagyon úgy tűnik, hogy mégsem ez lesz a menetrend.

A legfrissebb pletykák ugyanis arról szólnak, hogy a januári CES szakkiállításon leplezik majd le a Galaxy X-et, majd pedig a februári MWC-n jön majd ki a konzervatívabb Galaxy S10. 

Nagy mennyiség azonban várhatóan csak ez utóbbiból fogy majd ezt követően, ugyanis a különleges flexibilis kijelzőt felvonultató Galaxy X-ből előreláthatólag csak néhány százezer darabot tud majd legyártani a Samsung. Nem mellesleg a Galaxy X jelentősen drágábbnak ígérkezik, mint a már amúgy sem éppen olcsó Galaxy S10.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése