Így nézhet ki az új iPhone töltő?

Almás Pletykák   |   2018.07.02 - 18:15   |   Írta: SzavaRicsi   |   4589
02. júl Így nézhet ki az új iPhone töltő?

Gyorstöltés a dobozból - tényleg ez lenne az új iPhone töltő?

Arról már többször is hallottunk pletykákat, hogy az Apple idén már USB-C adaptereket, illetve USB-C – Lightning kábeleket csomagol majd az iPhone-ok mellé, de eddig nem láttunk valódi képet arról, hogy hogyan is néznek majd ki az Apple-ös gyorstöltők.

Korábban már láthattunk egy tervrajzot, illetve egy számítógépes render is elkezdett terjedni, de ezeknek igen megkérdőjelezhető a valóságalapja. Ugyanígy a chongdiantou.com friss képei sem „bombabiztosak”, de azért berakhatjuk őket az új töltő lehetséges kinézeteinek mappájába.

A kissé vaskos, amerikai csatlakozójú adapter ugyan közel áll az Apple dizájnvonalához, mégis valami nem stimmel a külsőn. Lehet, hogy ezúttal csak egy utángyártott tartozékkal próbálnak szédíteni minket? Pedig a töltő alján lévő felirat egyértelműen arra utal, hogy egy valódi prototípusról van szó.

Ami biztos, hogy a dobozba csomagolt töltő már egy-két éve durván le van maradva a konkurenciától. Nagyon ráférne már az iPhone-okra, hogy az Apple gyárilag gyorstöltő adapterrel és kábellel szállítsa őket.

Egy lemerült iPhone X esetében jelenleg egy óra töltéssel körülbelül 40 százalékos töltöttségre húzható fel a mobil, amíg például a Huawei P20 Pro a gyári töltőjével fél óra alatt 58 százalékra is képes feltöltődni. Ha érkezik a gyorstöltés, akkor az idei iPhone-oknál is ehhez hasonló, illetve valószínűleg ennél jobb teljesítményre számíthatunk.

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése