Galaxy Watch néven támad az Apple Watch új riválisa

Almás Pletykák   |   2018.05.14 - 19:00   |   Írta: L Ferenc   |   2666
14. máj Galaxy Watch néven támad az Apple Watch új riválisa

Minden jel arra mutat, hogy a Samsung közeljövőben érkező viselhető kütyüi új nevet kapnak.

A Samsung 2013-ban jelentette be első okosóra termékét, a Galaxy Geart, mely az elmúlt években több utódmodellt is kapott. Az elmúlt 5 esztendőben azonban mintha egy picit megfáradt volna a dél-koreai gyártó ezen termékcsaládja, ezért úgy tűnik, hogy a Samsung az érkezőben lévő új okosóráit már más néven fogja forgalmazni.

Történt ugyanis, hogy a Samsung a napokban levédette a Galaxy Watch márkanevet, ez pedig arra enged következtetni, hogy a sokak által várva várt Gear S4 végülis nem ezen a néven, hanem már Galaxy Watchként érkezik meg a kereskedések polcaira. Erről a titokzatos újdonságról egyelőre kevés konkrétumot lehet tudni, az viszont már biztosnak látszik, hogy kétféle méretváltozat készül majd belőle. 

A Galaxy Watch legfőbb riválisa az Apple hamarosan érkező legújabb Watch terméke lesz, illetve a Google által a közeljövőben piacra dobandó három Pixel okosóra. Megújul továbbá a Samsung fitneszre fókuszáló Gear Fit termékcsaládja is, melynek új tagjait várhatóan Galaxy Fitnek hívják majd.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése