Sokkal jobb lesz az új Apple Watch

Almás Pletykák   |   2018.03.28 - 13:00   |   Írta: L Ferenc   |   3779
28. márc Sokkal jobb lesz az új Apple Watch

Lássuk, hogy melyek a legfrissebb pletykák az új viselhető Apple kütyü kapcsán!

Az Apple 2015 tavaszán dobta piacra első okosóráját, a nemes egyszerűséggel Watch névre keresztelt kütyüt, melyből aztán 2016 őszén jött ki a második generációs változat. Az aktuális harmadik generáció 2017 őszén látott napvilágot, és nyílt titok, hogy az almás logós vállalatnál már javában folyik az újabb kiadás fejlesztése.

Az Apple ügyekben mindig jól értesült KGI Securities elemző, Ming-Chi Kuo úgy tudja, hogy az Apple Watch Series 4 hivatalos bejelentésére idén ősszel, az új iPhone-ok bemutatásával egy időben kerül majd sor. Az új készülék várhatóan 15 százalékkal nagyobb kijelzőt kap, azt viszont nem tudni, hogy a display körüli keret vékonyabb lesz-e, vagy esetleg megnő az óra mérete. 

Az új okosóra az elődeinél nagyobb kapacitású akkumulátort kap, ami hosszabb üzemidővel kecsegtet, az új szenzorok pedig minden korábbinál pontosabb mérési eredményekkel szolgálnak majd. Az Apple Watch Series 4 érkezését követően is forgalomban maradnak a jelenleg kapható Apple okosórák, és amennyiben minden jól megy, akkor idén 22-24 millió darab smartwatch-ot fog eladni a cég. Néhány éven belül az éves eladás elérheti akár az 50 milliót is. 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése