iPhone X? Ugyan, az iPhone 7 lesz az igazán jó vétel!

Almás Pletykák   |   2017.09.11 - 09:13   |   Írta: L Ferenc   |   14399
11. szept iPhone X? Ugyan, az iPhone 7 lesz az igazán jó vétel!

Ha nem vagyunk a saját pénztárcánk ellensége, akkor iPhone X helyett hamarosan iPhone 7-et lesz érdemes vásárolnunk.

Mostanság szinte még a csapból is az első almás okostelefon jubileumi születésnapjára érkező iPhone X folyik. Ez az egészen a közelmúltig iPhone 8 néven emlegetett újdonság hivatalosan holnap fog bemutatkozni, és az már szinte teljesen biztosra vehető, hogy lényegében káva nélküli OLED kijelzője lesz, illetve, hogy az árcéduláján sokkolóan nagy összegek lesznek olvashatók.

Nagyon sokan akadnak azonban olyanok, akik nem akarnak, vagy egyszerűen nem tudnak 1000-1200 dollárt kifizetni egy új okostelefonért. Amennyiben ők néhány évvel ezelőtt iPhone-nal rendelkeznek és mostanság szeretnének új mobilt vásárolni, érdemes lesz elgondolkodni egy 7-es iPhone-ra történő váltáson. 

Jó esély van arra, hogy az iPhone X, illetve a jelenlegi 7-es iPhone-ok utódainak bejelentését követően jelentősen csökkenni fog a kifutó iPhone 7 és iPhone 7 Plus ára. Míg az előbbi ára 550 dollárra, az utóbbié 670 dollárra mérséklődhet, vagyis jó eséllyel az iPhone X árának feléért is remek iOS-es mobilokra lehet majd szert tenni. 

Forrás: applerider.com

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése