Hamarosan itt a szupervékony kávás legújabb iPad

Almás Pletykák   |   2017.05.22 - 14:48   |   Írta: L Ferenc   |   2099
22. máj Hamarosan itt a szupervékony kávás legújabb iPad

Bár a tabletpiac folyamatosan zsugorodik, az Apple továbbra is kiemelt figyelmet szentel a szektornak.

A sokak által várva várt 10,5 colos új iPad Próról hamarosan lehullhat a lepel, legalábbis a legfrissebb kiszivárgások és pletykák erre engednek következtetni. Tajvani források szerint az Apple legfrissebb táblagépe minden valószínűség szerint júniusban fog bemutatkozni, és amennyiben minden jól megy, akkor az év hátralévő felében körülbelül 5-6 millió példány talál majd gazdára belőle.

Meg nem erősített híradások szerint a 10,5 colos képátlójú érintőkijelzővel szerelt új iPad Pro tömeggyártása már márciusban vagy áprilisban megkezdődött, és jelenleg mintegy havi 500 ezer példány hagyja el a gyártósorokat. Ez azonban még csak a kezdet, ugyanis az Apple állítólag azt szeretné elérni, hogy júliusban már több mint 600 ezer darab készüljön az újdonságból, melyből ennek köszönhetően várhatóan nem lesz hiány a kereskedésekben. 

Az említett új Apple tabletben állítólag egy A10X chipkészlet kap majd helyet, ezenkívül pedig említést érdemel még a minden korábbinál vékonyabb kijelzőkáva, melynek köszönhetően rendkívül kompakt kialakítású lehet az új 10,5 colos iPad Pro.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése