iPhone Edition egy francia dizájner szerint

Almás Pletykák   |   2017.03.13 - 18:00   |   Írta: Pozsonyi Ádám   |   5999
13. márc iPhone Edition egy francia dizájner szerint

Az Unbound és a NearSt vezető tervezőjének elképzelése az iPhone Editionről.

Vianney le Masne az Unbound és a NearSt vezető dizájnere megálmodta szerinte, hogy fog kinézni az iPhone 8, ami valójában lehet, hogy iPhone Edition néven fog piacra kerülni.

Le Masne elképzelése szerint az IOS 11-gyel fogja bemutatni a Dark módot is. Elmondása alapján az OLED kijelzővel párosítva, igen szép végeredményt fogunk látni. Mindenki, személy szerint én is, a Dark módot várja, hogy mikor jelenti be az Apple ennek a funkciónak az érkezését.

Le Masne azt is elárulta, szerinte a 10 éves évfordulóra fog előállni a cupertinói cég. Úgy gondolja, az OLED kijelzővel tudnák megvalósítani azt, hogy a megfelelő időben a megfelelő helyen legyenek az adott pixelek sötét üzemmódban.

Az OLED kijelzőkről érdemes tudni, hogy a sötétebb színeket kisebb fényerővel, tehát nagyobb kontraszttal tudják megjeleníteni, ezáltal kapva azt a végeredményt, amiről Vianney le Masne is beszél.

Sokakkal ellentétben a francia dizájner szerint középen alul lesz az ujjlenyomat-olvasó, és nem az egész képernyőn lehet majd azonosítani magunkat, csakis kizárólag a fizikai Home gomb helyén. Nagyon sok tervet láthattunk már az évfordulóra készülő iPhone-nal kapcsolatban, szóval tényleg nem lehet tudni, mit is várhatunk az év vége felé megjelenő mobiltól. Kíváncsian várjuk az elkövetkezendő hónapokat!

 

 

Forrás: iClarified

Kapcsolódó cikk:
Az iPhone 8 valójában inkább iPhone Edition lesz?
Így festhet a Jony Ive által megálmodott keret nélküli iPhone 8
Az iPhone 8-ban már nem lesz Touch ID?



Kommentek megjelenítése