War Wings・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.10.01 - 12:04   |   Írta: Ca$h   |   4347
01. okt War Wings・Ismerkedő

Ritkán fordul elő, hogy az egyszeri teszter egy gyöngyszemre akad!

Hölgyeim, de inkább uraim ez itt a War Wings ami bizony egy instant epic klasszik forever játék, hogy csak ilyen szépen magyarosan fogalmazzak. Hogy miért mondom ezt és miért ez a véleményem? Hamarosan kiderül, maradjatok velünk!

A War wings az első pillanattól fogva rabul ejti az egyszeri gamert, legfőképpen a hímnemű egyedeket hiszen csak őket lehet nyakon csípni az ehhez hasonlatos, ha nem a második világháborúban játszódna azt mondanám sorozójátékkal. Nincs mit tenni, mi férfiak ilyenek vagyunk, ha a haza védelméről, hősiességről, csatáról, háborúról van szó mi megyünk, valami hatalmas erő húz minket.

Ebben a játékban egy vadászpilóta bőrébe bújhatunk bele, szavak nincsenek rá mennyire elképesztő grafikával végigkísérve. Folyékony, szaggatásmentes, fantasztikus játékmenettel. Ami könnyen tanulható – ámbátor nem árt az öt lépéses traininget végigcsinálni – hamar elsajátítható és nem marad más csak a tömör gyönyör repülés és a többiek ellni csatározás. Igen, ez a játék bizony megállás nélküli PvP avagy játékos játékos elleni csatározást ígér, ami miatt még élet hűbb és még komolyabb kihívást jelent, legyél kezdő vagy akár veterán játékos.

Természetesen a War Wings F2P játék, tehát nem kevés vásárolható dologgal fogunk találkozni a küldetések között. De ezek mind olyan dolgok amik csak az események felgyorsításáért felelősek. Ugyanis ha sok pénzünk van és megveszünk egy erősebb repülőt, akkor bizony a játék ugyanilyen erősek ellen fog besorolni minket, szóval a paytowin fogalom itt hála istennek nem olyan erős, egyedül csak a kutatásokat és fejlesztéseket tudjuk felgyorsítani ha költünk a játékra. De a skill, a tudás arra hogy nyerjünk, bizony belülről fakad és esetlegesen tapasztalatból. A meccsek intenzívek, látványosak, szavak nincsenek rá, de komolyan, mennyire elképesztőek. Ki ne hagyjátok, mert ez egy örökérvényű élmény, mondom ezt első benyomásra, nem tudhatom mit írnék mondjuk egy hónap múlva, miért nem vágsz neki te magad és próbálod ki?

 

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése