Digby Forever・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2017.03.21 - 08:43   |   Írta: Ca$h   |   1889
21. márc Digby Forever・Ismerkedő

Néha úgy alakul, hogy mélyre kell ásni.

„Sziasztok Digby vagyok és imádok fúrni.” Főszereplőnk egy ultracuki, kockafejű kis bigyó, akinek az egyik keze helyén egy hatalmas furó van. Gondolom már mindenki sejti, hogy ez mit jelent. Igen, ma bizony ásni fogunk mégpedig olyan mélyre, amilyenre csak tudunk, maradjatok velünk!

A Digby Forever egy rendkívül intenzív, látványos – igaz eléggé kezdetleges grafikával ellátott – ügyességi játék, amihez bizony sok-sok reflexre és rutinra lesz szükségünk. Az elején lesz egy gyakorló pálya, ami nevetségesen könnyű, és alig történik benne valami. Joggal hihetnénk azt, hogy maga a játék is ilyen lesz. Hát, bizony nem igazán, hiszen már rögtön az első perc után olyan szinten felgyorsulnak az események, hogy csak győzzük kapkodni a fejünket és próbáljunk meg emlékezni a tanultakra.

 

 

Digby melója nem éppen fenékig tejfel, hiszen nem elég, hogy folyamatosan ásnia kell, mindenféle rusnya föld alatti lények akarnak az életére törni. Plusz ott vannak még a szétszórtan fellelhető aknák, beszorult lávák, időnként valami brutális lézersugár is az életére akar törni, és ha mindez nem lenne elég, akkor felettünk van egy hatalmas egészpályás fúró is, ami lassan, de biztosan jön lefelé. Ezeket persze nagyon komolyan meg tudják keverni, olyan intenzív játékélményt nyújtva, amihez foghatóval ritkán találkozik az ember.

Szerencsére lesznek segítő kártyáink – amolyan skillek –, amikből összesen hármat tudunk magunkkal vinni, ezek némileg meg fogják könnyíteni az életünket, de olyan túlságosan nagy dolgokra senki se gondoljon. Gyűjthetünk majd pénzt, vehetünk skilleket, skineket, mindenféle jóságot és persze valódi pénzért is vásárolhatunk kedvünkre. A Digby Forever egy nagyon jó kis árkád gém, mindenképpen próbáljátok ki!

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése