Faily Break・Ismerkedő

Alkalmazások - Játékok   |   2016.10.14 - 08:55   |   Írta: Ca$h   |   2102
14. okt Faily Break・Ismerkedő

Amikor szembejön egy hajtűkanyar, de nem fog a fék...

A nagy sikerre való tekintettel – volt ilyen? – elővettük a Faily Rider elődjét a Faily Breaket. Megismerkedhetünk Faily Phil előéletével – de inkább csak sorozatos halálával –, mielőtt úgy döntött volna, hogy hanyagolja a sportautókat és inkább motorra vált. Mit is mondhatnék erre, megértem?

Ahogyan azt már korábban írtam, Phil élete – és halála – motorozás előtt sem volt valami könnyű és zökkenőmentes. Hiába vásárolta meg álomautóját, amiért egész életében gürcölt, annak a fékje pont egy életveszélyes kanyarban bír tönkremenni, arca holtfehérre vált, nincs mit tenni, be kell vágódni. Miután áttörtük a „kerítést” egy egészen új élet nyílik meg előttünk. Az izgalmas, mozgalmas, minden sarkon halállal kecsegtető túlélés világát, ahol igencsak kevés esélyünk van a sikerre.

Kezdjük rögtön azzal, hogy már az első ugratáskor elmegy alattunk egy gyorsvonat, ebből már következtetni lehet arra mi vár majd ránk, sok-sok vonat és még annál is több, illetve halálos ugratók sokasága, tavak, folyók, kövek, sziklák, kaktuszok, fák és még sorolhatnám mennyi minden van, ami a végünket okozhatja. Szerencsére néha találkozhatunk pár hasznos dologgal is, mint mondjuk a pajzs, vagy éppenséggel a felszerelhető hőkövető rakéta. Legfőbb ellenségeink mégiscsak a vonatok lesznek, amik elkerülésére nagy ügyességre lesz szükségünk.

Érdekesnek tartom, hogy eredetileg ez a rész volt előbb, mert nekem valahogy sokkal kidolgozottabnak tűnt. Értem én, hogy a Faily Riderben versenyezhetünk a saját ghostunk ellen, meg ott voltak heti küldetések is, de ebben a játékban valahogy több fantáziát véltem felfedezni, mint az utódban. Mindegy végülis, mert mind a kettő nagyon élvezetes és must have anyag reggeli és esti kutyaütőknek egyaránt.

 

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.


Kommentek megjelenítése